Trååååkigt på jooooobbet..

Aja, nu är det bara en timme kvar.. Men jag är såå hilma trött alltså, somnade ju iof rätt sent igår. Jag och Elli kollade på Konungens återkomst som gick på trean och den slutade ju ett, sen lite tjejsnack som vanligt och vips så va klockan två. Med andra ord, alldeles försent för mig. Så nu kliar ögonen och jag är allmänt sugen på läsk.. hmm.. Nåja, tänkte gå ifrån stan bara för att röra lite på mig. Fast, nu kom jag på att jag kanske borde tvätta en sväng. Uff, nu blev jobbigt. Okej, jag gör så här, jag åker hem, sätter på en tvättmaskin och sen går jag ut och går. Deal? Deal!

Imorn äre jag som är boss här igen, kuuul! För mig iaf^^ Nåja, hoppas att det inte är alltför mycket folk, och jag hoppas att typ alla har räkningar. Vore ju så skönt tycker jag. Well well..

And guys, jag känner verkligen att det är dags att flytta hemifrån.. Jag vill ha min egna lägenhet, mina egna rutiner, min egna soffa, tv, disk, you name it. ´Tror jag kommit till den insikten i sommar faktiskt. Nu när jag har en stadig inkomst och jobb känns det bara som att jag kommit så långt liksom. Även om jag vet att jag någon gång kommer börja plugga och antagligen behöva ta studielån så.. är jag redo liksom. Varför kan man inte leva i nuet för en gångs skull och strunta i vad som komma skall? Jo, jag vet vad jag vill, jag vill flytta hemifrån!

Pussokram ida.

I'm back on track!

Hey guys. Det va ett tag sen!

Så, vad har hänt sen sist? Lets find out!
Jag har..

..Firat midsommar mitt ute i ingenstans.
..Jobbat hur mycket som helst.
..Blivit biträdande chef i Skärholmen.
..Varit hos Elli varje vecka i stort sett.
..Varit väldigt lite på landet.
..Styrt upp en kräftis på landet med Thailändarna.
..Bestämt mig för att åka till Turkiet en vecka med Elli.
..Gjort mina läppar aningens större.
..Träffat en kille?
..Shoppat nya kläder istället för att tvätta.
..Spelat kubb på landet.
..Rivit mig på näsan.
..Gått på bio.
..Varit riktigt riktigt trött.
..Sovit sjukt lite.
..Insett att jag är jävligt bra.
..Kommit på vad jag vill plugga i framtiden.
..Varit på väg att köpa bil, men börjat inse att en lägenhet kanske är en smartare investering.

Ja, listan kan göras lång. Men men, nu är sommaren snart slut och jag har haft en rätt bra sommar, lite mycket jobb kanske (Har bara haft 8 dagars semester). Så, nu är min bloggtorka över, I promise!

Nu, back to work. Pusshej <3

RSS 2.0