Morgonstund har sol i ansiktet

God morgon! Ännu en strålande dag i vackra Thailand! Idag ska vi ta en "lång-svans-båt" till en närliggande ö, i like it. eller så ska vi till Karon och kolla in stranden där. Det var ju där mami va när hon va här 2003! Just nu sitter vi och äter frukost, härligt med massor av färsk frukt!

Vattenmelon - ah!

Juste! Vi åkte ju till Central Festival och Big C igår! Dock hann vi bara med Central Festival, en viss person var liksom lite seg i att komma iväg.. Men vad vi hittade massor av saker! Och mycket billigare än hemma i kylan! Köpte en mascara från Loreal för ynka 40 spänn! Den skulle typ kosta något på 100+ hemma ju. Sen fyndade jag lite presenter och roligt smått! Ska försöka åka dit igen och hinna med Big C! Men, vi har ju en hel vecka kvar! Så det är nog lungt!
Juste, måste bara säga att prinsessan madde kommer hem snart! Jättesnart! Här har vi henne!

Fjortis? nej nej, hon är så här!

Mäd, you know you love me! haha^^

Bangkok - Kokbang!

Hallå kalla Sverige!
Jag har det uuuuuunderbart här nere! Idag har jag och mami åkt "lång svans båt" till enö som heter Coralön. Där snorklade vi och såg massor av härliga fiskar i en liten vik vid namn ""Freedom beach". Jäklar va härligt det va! Dock har jag bränt mina stackars knän och min otroligt vackra snok. Ska försöka lägga upp en video därifrån sen!

Såg en sådan här fisk idag! Jättefin!

I onsdags var vi ju som sagt i bangkok och vilken stad alltså! Väldigt sliten och skitig, men väldigt speciell. Vi åkte Sky train och tuktuk. Sedan mötte vi en thailänsk man vars syster bodde i sverige. Han tipsade mig och mami om en smyckesaffär. Smyckesaffären var som en lite lite sämre version av Tiffanys i NY. Vi fick gå igenom själva verkstaden där alla smyckena tillverkades för hand(!) Så himla fina saker det fanns där alltså, dock rätt dyrt. Men, jag köpte mig en iaf en väldigt vacker och speciell ring. Den är gjord i silver och de lila stenarna är ametister! Jag älskar den! Vi shoppade också väldigt mycket annat, men det är en annan historia(:

Jag just nu, men min fina ring<3


Gjord av silver, ametist och syntetiska diamanter (finare än kristall, men sämre än diamant)

Nu ska jag och mami bege oss till en resebyrå - vi ska åka till phiphi i igen men övernatta och köra på båtluff! Sen ska vi till ett köpcentrum som heter Central Festival och ett som heter Big C! Wish me luck! Love ya!

Piratspaning på hög nivå!

Vilka dagar vi har haft! Först i tisdags åkte vi till Patong på kvällen igen för lite trevlig shopping. Dock visade det sig att min klänning jag hade på mig (se nedan) var vääääldigt svettframkallande! Men snygg var jag iaf! Jag måste också berätta att jag antagit mig jobbet att spana efter pirater så att jag och mami inte råkar illa ut. Det är ett svårt, tufft och väldigt krävande jobb! Ingen semester här inte!

Spaning på Kata Beach


Även på kvällen


Till och med i Bangkok

Bangkok kommer lite senare, måste ner och äta frukost nu!Är skethungrig!

Phiphi och Kitten

God morgon! Jag hann inte blogga igår, var ju ute på sjön heeeela dagen och sen somna jag på tre röda när vi kommit hem! Men vi lever och har det bra! Vi var ju som sagt ute på sjön hela dagen igår och varför? Jo, vi åkte ju på den där resan som jag vann, till Phi Phi Island! Gud va härligt det va! Båten vi åkte med och dom som hade den hette La Moet där en i besättningen hette Kitten! Jäklar vilken cool kvinna! När hon inte bor i Thailand bor hon hemma i Sverige och hoppar fallskärm! Shit! Hon var jätterolig och vi snorklade och badade från båten! Det var helt underbart! Solen var dock som en svettslåga och solkrämen tog nästan slut!

Jag på båten, och nej, jag är inte gravid, jag ser bara ut så här!


Jag spanar febrilt efter pirater!


Svettigt! Men så himla vackert! Som Pandora på riktigt!


Bilden gör inte skönheten rättvisa! Obeskrivligt vackert!


En väldigt nöjd Ida!


En smula bränd, men aj aj kapten!

Nej, nu måste jag gå, klockan är ju snart 10.00 här så måste ut i solen! Idag ska vi bara va här på Kata beach, är så trötta från igår! Juste, jag ska ta med bananer till stranden - matade massor av fiskar när vi snoklade igår! Dom älskar det! Och alla är så söta! Dom ser ut som Chilli hela bunten! Men jag bloggar igen ikväll! Schteeek!

Drinkar, shopping och tuktuk

Oj oj oj! Vilken dag vi har haft! Först gick vi ju till stranden, solade, badade, gick promenad och ät mängder av frukt! Men runt tre tiden va vi tvugna att kasta in handduken, hettan blev för het. Så vi gick hem till hotellet, duschade och beställde room service. Jag åt friterad kyckling med pommes och tartarsås! Ljuvligt! Mami åt grön curry och började svettas som en liten gris! Men gott var det!

Mami var nöjd!

Sen när klockan slagit fem gick vi på det där välkomsrmötet som vi skulle gått på igår, och vetni? Jag vann en tävling och priset - en resa till Phiphi! Niiice! Så jag och mami ska åka dit imorn, kvar över sju blir vi hämtade här vid hotellet! Luck is on my side! Resan är värd 900 kr per person!! Annars var mötet rätt trist!

Så här roade jag mig under mötet - med saft!

Efter mötet gick vi och tog en taxi till närliggande Patong för shopping! Och vilket liv! Thailändare överallt som ville dra in en i just deras lilla affär, väl inne lekte dom följa John med en. Måttligt roligt! Men Shopping blev det iaf, speciellt i en, hör och häpna - Hello Kitty affär!

Armband, halsband, ring, plånbok och en blingad mobil! Jag är nöjd! Köpte även en klocka, men den får ni se imorn!

Vi avslutade vår kväll med en paraply (eller blom-) drink och en promenad på stranden i Patong!

Havet är fantastiskt och mami är nöjd!

Sen åkte vi hem till Kata och Sugar Palm! Färdmedlet - Tuktuk såklart! Nu måste vi sussa, ska ju upp jättetidigt imorn! Nisse, papi, Chilli och Stompe - vi saknar er!

Mami tyckte att det var mycket roligt med tuktuken, tills det gick för fort!

Kata beach

Nu ska jag och mami gå och sola på Kata beach, sen ska vi snorkla och bara lata oss. Så här glad var jag när vi kom ner till stranden.

Mina ben ser helt svarta ut, och det är dom, haha^^
Mami hälsar tillbaka till prinsessan madde
(skulle det tydligen vara enligt mami)

Jag älskar dig, solen

Vi har precis vaknat upp till en ny solig dag, härligt! Vi tänkte börja dagen med en promenad på stranden, sen äta den underbara frukosten och sen bada och sola! Men den här utsikten vaknade jag till idag:

Det är blå himmel!

Före och efter

Flygresan var lång.. men så värd!

Så här glad var jag när jag upptäckte att det var 4(!) timmar kvar på flygresan!

Men med lite sol blir allting bra igen!

Så här glad och brun är jag just nu! (Vårat rum går i rosa och gult!)

Äntligen framme!

Nu är vi äntligen framme! Kom hit klockan sju på morgonen lokal tid och var framme vid hotellet halv tio, mycket bra måste jag säga. Solen skiner, vattnet glittrar och jag svettas! Mamma och jag har legat nere på Kata beach sen vi kom hit och vi har redan fått massor av färg! Har dock bränt mina axlar..Typiskt! jaja. Nu ska vi gå och handla saker till hotellrummet (som btw är skitfint), typ vatten, snacks, cola, frukter. Du vet, sånt man ska ha tillgång till. Sen ska vi på välkomstmöte, men jag hoppas att det är ett imorn också - är så himla trött! Bilder kommer lite senare! Nu blir det soooool! :D

Stressad!

Jag är stressad, väldigt stressad! Måste packa och sen ska jag äta middag med Alex^^ Jag måste duscha också! Och epilera benen! Gaaaah!

Så här stressad är jag just nu!!

Lite bättre igen!

Efter lite mat från max och x antal spyor mår jag bättre igen! Och vetni? Snart åker jag och mami till Thailand!!! Så på fredag blir det flygning! Elli har åkt hem och jag chillar just nu. Nice! Det är dålig uppdatering idag, men desto mer imorn! Nu ska jag sooooova!

Död!

Alltså, vi är döda! Galen kväll och massor av dricka!

Vi ÄR döda!

Mot rocken!

Så där! Nu är jag klar och måste börja röra på mig, men så här ser jag ut i ansiktet iaf, kläder kanske kommer, tycker att det känns lite nerdo att lägga utoutfitsbilder^^ men men, vem vet!


Snygg, eller? jag kan inte bestämma mig(:

Bilder från ikväll kommer upp imorn! Ta hand om er tills dess!

Leggings legs

Idag tog jag en riktig sovmorgon! Vaknade halv tolv(!) Länge sen jag tillät mig själv att göra det, men gu va skönt det va! Måste ju passa på att vila upp mig inföe resan^^ Idag ska jag göra massor av roliga saker! Först ska jag dammsuga i mitt rum + moppa golvet, sen ska jag växla pengar till Thai, och sen ska jag fira Elli! Middag på Hard Rock Café och massor av goda drinkar! Lyx! Men, jag måste också göra en tråkig sak.. Köpa nya leggings!

När dina leggings ser ut så här, då är det dags att köpa nya!

Hmm.. Undrar dock vad jag ska ha på mig ikväll, klänning, eller jeans? What say you?

Grattis Elli!

Grattis på 21 årsdagen Elli!!


Björn borgen!

Yes, jag har äntligen hittat frisyren som passar mig! Björn borgen frisyren! Ser jag inte cool ut? Här får ni återigen ett otroligt bildspel! Glufs!


Är jag nå lik?

Imorn väntar "födelsedagskalas" på Hard Rock Café! Elli blir 21! Grattis!!

Pyssla i hemmet!

Nu kommer jag med lite tips till er! Om ni vill göra något fint hemma, som i detta fall en dekor, kan ni göra på följande sätt:

Följande behövs:
En bild eller text du vill använda dig utav, utskriven på vanligt papper, självhäftande plast, en kniv, en "duttpensel", tejp och valfri färg (dock akryl).

Jag valde texten Carpe Diem från internet

Börja med att skära ut bokstäverna eller figuren med kniven, och var noggrann! Minsta fel syns sen när du målar!

Det är lite pilligt och tar lite tid, men det är så värt det!

Därefter kan du sätta fast den självhäftande plasten på baksidan av bilderna, detta är dels för att få mer stabilitet i pappret, men också att skydda färgen från att gå igenom pappret vid målningen!

Här gör det inget om det blir luftbubblor i plasten

Sen kan du klippa kanter om det finna några och eftersom jag har två ark så tejpar jag ihop dom för att få texten rak vid målning + ett bra mellanrum mellan orden.

Lätthanterligt!

Då var det bara att välja ut en bra plats att sätta dekoren på. Jag valde att ha den över min dörr. Men smaken är som baken! Så fram med "duttpenseln" och färgen! (i mitt fall guldfärg).

Tejpa fast dekoren med maskeringstejp! Om någon liten flik eller så skulle dra ifrån väggen, sätt en liten tejpbit under och tryck fast!

Voila!

Snyggt! Jag vet! Kom ihåg att spara mallen, den går ju att använda fler gånger!

Nu blir det Dexter med Nisse!

En smula sommar!

Tänkte visa två riktiga sommarklänningar som ska få följa med mig till Thailand! Båda är från New York köpta i den härligaste affären du kan tänka dig! Väldigt 50-tals inspirerad and I love it! Kan gå där i timtal!

En gräddvit bakelse! Man känner sig så piffig i den!


Den här klänningen är så sommrig i rosa och gult - väldigt snygg till brännan med andra ord!^^


Butiken, som heter Anthropologie ligger på 16th st & 5th avenue, den finns på fler ställen men den här butiken tycker jag är bäst! Här får ni ett smakprov på hur det ser ut i butiken!

Gorgeous! Fabulous! Marvelous!

Godmorgon Dexter!

Idag är jag sliten! Inte alls lika snygg som igår, men, som jag skrev så är dom flesta dagar så^^ men lika glad är jag för det, men gladast är nog...ingen? jaja(: Idag har jag iaf hittills hunnit med en morgonfika med Gustaw (aka Sailor Sexy) och det va lika trevligt som vanligt! I like him!(: Nu ska jag fortsätta med att sätta på en tvättmaskin, kolla upp lite saker inför resan och så!
Så här pigg och glad ser jag ut idag!


Igår kollade jag ju på tv, med Nisse, och vi kollade inte på vilket program som helst, nej, vi började kolla på säsong 4 av Dexter. Så här såg det ut!

Dom som gör Dexter är experter på att göra Cliffhangers, vi var nästan tvingade till att se tre avsnitt i följd! Det fjärde sparde vi tills idag(:

Mot tvätten!

"Nu svimmar jag"

Nu är jag så trött att jag nästan svimmar^^ Btw så quotar(stavning?) jag mami när hon va så trött att hon sa just "Nu svimmar jag" (dock gjorde hon aldrig det)haha! Imorn, eller idag, är det måndag och på fredag bär det av!!!!! Ni följer väl mig där också?^^ Det ska iaf jag göra(: Nu måste jag sussa för imorn ska jag och Chilli leka med Gustaw och Ko(:

Hårband och hårtborttagning

Jag och mami köpte ett fint hårband idag också, ett sånt där som typ alla fjortisar har, men, jag tyckte att jag passade rätt bra i det - det har typ exakt samma färg som mitt hår.

Juste (uttalas jusde), flätat hårband, smälter in rätt bra va?

Julklappen som jag fick som är så himla värd är en epilator! Jag  använder den överallt! Benen, bikinilinjen och armhålorna. Skitbra! Det gör lite ont, inte alls farligt och resultatet blir perfekt! Den jag har är från Braun och heter Silk-épil Xpressive Body & Face.

Ja, man kan använda den under vattnet! Skitbra produkt! Köp köp köp!

It's all about the details

Idag va ju jag och mami och handlade bra-att-ha saker, dels inför Thailand men också hem. Jag behövde en ny tvättkorg, så det fick bli en enkel men snygg från Åhlens. Här hemma har alla en egen tvättkorg, så får man tvätta sina kläder själv, mycket smart! Jag tycker mycket detaljen "tvätt" som är broderat på den, då vet man att det verkligen är tvätt däri, så man inte får för sig att det är mat eller nått!

Min nya tvättkorg!

Idag har jag förövrigt matchat mina kläder med dessa juvliga armband. Tänk att detaljer kan lyfta en hel outfit!

Båda är faktiskt från utlandet: det vita flätade med snäckskal och swarowskikristall är från Rhodos och det stora med pastellfärger är från New York!

Nu måste jag kolla tvn, men bloggar lite senare igen!


Snyggdag!

Jävlar va snygg jag är idag, ni vet, man kan ju känna så ibland, lika ofta kan man ha fuldagar (dock har jag mest sådana!). Men idag, idag är jag vrålsnygg och tyvärr är det bara min familj som får se denna skönhet idag, och till viss del solna centrum! Jag bjuder här på lite bildspel, så att ni också får njuta lite av den. Juste! Stötte på Sofie (min kusin) och hennes kompis Alexandra, så dom fick ju också njuta av min skönhet!





NJUT, mina vänner, NJUT!

Bloggar lite senare! Missa inte det!^^

Guldlock

Innan jag tackar för mig för ikväll måste jag visa mitt hår som jag lockat a la guldlock! Jag lockar håret det innan jag går och lägger mig för en mer naturlig och vildare frisyr imorn. Annars väntar shopping inför Thailand (typ solskydd, plåster, alvedon m.m.) och så ska jag bara ta det lugnt också!

Nu ska guldlock (dvs jag!) gå och få sin skönhetssömn, som så väl behövs!












Ny kategori - veckans 40

Okej mina galna people! En ny kategori har härmed skapats - veckans 40! Vad kan du egentligen få för 40 spänn i dagens samhälle? Det ska jag visa, en gång i veckan! Starting today! Det här kan du få för 40 spänn v. 2

Smart info: lördagsgott
Inköpsställe: Ica Maxi Solna


Kexchoklad och tranbärsjuice är veckans 40!

Roligt inlägg

Snart!^^

Dagen dag

Är det bara jag eller är det inte askul att moppa golven? Jag tycker att det är jättekul, varför vet jag inte. Kanske är jag konstig haha. Idag vaknade jag iaf med en hund på armen, en riktig sjusovare, det är vad hon är!

Jag är verkligen...söt...?

Nästa vecka vid den här tiden är jag i Thailand!!! Vad jag läääääängtar! Kommer blogga dagligen därifrån också, så att ni kan gråta lite när ni inser att ni inte är där, haha. Nej fy vad elak jag är! Ni vet att jag bara skojar^^ Lite senare idag ska jag visa er min bästa julklapp! Den är värd, ond och alldeles alldeles underbar!
Nu måste jag gör något viktigt typ (nooot)

Härliga Lördag!

God morgon Lördag! Jag börjar denna dag med att visa lite fler skor jag har, hittade en hel drös till igår!


Belgien                                            Din sko


H&M


Vagabond                                         H&M


H&M                                          Sturebadet

Har hittat fler idag, men dom kommer upp senare, och ja, jag är beredd att hålla med båda mami och palle att jag har nog med svarta pumps^^

Doggie in the window!

Godkväll mina kära medmänniskor. Jag ligger just nu och slappar i soffan i vardagsrummet! Sköööönt! Dock känner jag mig fortfarande svullen, verkligen svullen..

Jag är inte nöjd!

Någon som däremot verkar vara nöjd är Chillson! Kolla bara, hon ger låten "How much is that doggie in the window" ett ansikte!

Min älskling<3

Nu måste jag fortsätta kolla på tv! Dvs, seriös tv-tittning på g!

Som utlovat


Oj oj oj vad jag städar! Har dammsugit mitt rum och torkat golvet! Duktig flicka! Jag har också rensat bland mina skor, men inget ska slängas(: Här är dock bilder på nästan alla skor jag har, saknas några som är på landet!

Have2have.se Nilson

Nilson                                            Scorett

Bianco                                               Nilson

Rizzo                                              Nilson

Scorett                                           Din sko

Nilson                                            Din sko

Belle Shoes                                    Barcelona

Nilson                                            Nilson

Scorett                                       Din sko

H&M                                            Din sko

H&M                                             Nilson

Steve Madden                                 Ingen aning

Skopunkten                                         H&M

Löplabbet                                        Stadium

Ingen aning

Scorett

Så! Hittar jag fler par skor lägger jag upp dom senare. Nu ska jag och papo åka och handla! Bloggar senare!

Sooool, ge mig sooool!

Jag vet, snart så! Men, jag kom på att jag bara måste visa två störtsköna bilder från New York i somras!


Underbart väder att vakna upp till! Det här är utsikten från hotellrummet (East Houston Street). Magiskt


Chillit värre i Central Park på "The Great Lawn"


I <3 NY

Boxer du?

Nu har jag provat skinnservetterna! Dom va faktiskt riktigt bra! Kostade bara 22 spänn för 24 stycken servetter! Köp köp köp! Festa loss! Va? Kolla bara mina före och efter bilder på mina skor:

Före


Efter


Jag känner mig nöjd!

Ny deo

Juste, jag köpte en ny deo idag! Hade den för.. hmm... kanske ett år sen? Men nu har jag den alltså igen!
Ge mig trummvirvel!


Den exklusiva Nivea - Pearl Beauty


Idag känner jag mig tjock, svullen, äcklig och ful. Ja, mensen är här! UUUH! Men hellre hemma i stan än i Thailand måste jag erkänna! Men, jag är för sliten och äcklig(!) så det blir en censurerad bild ikväll!

Äcklig tjej

Imorn ska jag rensa bland mina skor, ska ta kort på samtliga och visa här!

Dålig update, I know!

Idag när jag vaknade låg denna goshöna brevid mig och snarkade! Men så himla söt! Hon vaknar alltid med ett leende på läpparna! Hon brukar låta lite konstigt, typ som en.. ja.. jag vet inte vad! Men dock väldigt gulligt - hon är ju trots allt världens gulligaste levande hund! Och Stompe..ja han väl ganska.. söt.. Moving on!

En väldigt trött voffsing!

Sen när vi gått upp, trots protest från hunden så åkte jag och papo och lämnade mami på jobbet, därefter åkte vi till ÖB och köpte bland annat skitstora billiga Vanish burkar, en vädringsställning, schampo och sånt som är bra att ha. Vi köpte också "Leather Wipes" till lädeskor. Jag orkar aldrig smörja in mina för 1. så måste man använda en svamp och 2. så blir man kladdig om händerna och 3. man måste plocka in allt igen. Orka? Nej! Men dom här tvättservetterna känns enkla och lätta att använda så det ska mina stackars skor få smaka på! Vad tror ni? Bra eller anus?


Uppbunkrat med tvättmedel!


Skoservetterna! Hoppas att dom är bra nu!

Nu ska jag gå och hänga lite tvätt, uppdaterar senare igen!


Bakom mina solglasögon..

Guuuud va jag är sliten alltså! Min rygg gör ont som f'n igen och huvudet värker - stackars mig!! Hur som så har jag iaf varit nyttig idag, va först ute och lekte med Ko, Chilli och Gustaw i en timma, och sen gick jag och Liza hemifrån mig hem till henne (Hallonbergen). Väl där har jag agerat världens bästa anti! Men nu är jag som sagt slut! Imorgon ska jag och papo till ÖB och handla lite tvättmedel och sen ska jag fortsätta städa här hemma! Men nu ska jag ta och vila lite, sen hänga lite tvätt och sen sooooova!

Kan jag va mig själv?



Hos Liza!

Nu sitter jag hemma hos Liza och har ätit världens godaste soppa! Men snart måste jag börja dra mig hemmåt för att fortsätta städa. Hur som helst så lekte Chilli och Ko jättemycket idag och vetni? Ko är en Parson Jack Russell! Alltså en släkting till Chilli, hon är ju en Jack Russell Terrier! Ska träffa Gustaw på måndag igen, då ska jag försöka ta några bilder! Hoppas papo kan hämta mig, orkar inte gå hem idag igen. I'm to tierd! Nej, nu ska jag röra på mig igen, bloggar när jag är hemma!

20da knut dansar julen ut!

Idag är det slut på julen för den här gången, tycker alltid att det är lika tråkigt! Julen är ju så mysig och alla ljusen lyser upp så härligt i vintermörkret. Nåja, den kommer ju snart igen! Men jag måste bara visa världens finaste julgran, den är dock inte min dessvärre..

En riktig kalle anka julgran!

Idag ska Chilli iaf ha lekdejt med Ko (Gustaws hund) - som dom kommer leka! Sen går vi hem hit för en härlig lunch - typ gröt eller nått. Eller så blir det Max(?)  Chilli har också slutat löpa så det passar utmärkt och jag har nya lakan! Eftersom hon sover i min säng så har det kommit små blodfläckar på mitt täcke så tvättmaskinen har gått varm, men nu har jag helt nya vita fina lakan som inte kommer få fula blodfläckar på dig. Back to normal!

Kolla va skön min gigantiska säng ser ut!

Här ska det bli skönt att somna ikväll<3


Nej, nu måste jag gå och göra mig iordning!

Puppy in the window!

Jag älskar den här lampan som står i vardagsrummet. Så fint målad! Jag funderar på att sy lite, kanske en kjol? Någon intresserad själ där ute? (läs: Madde) Visar resultatet sen!


Riktigt kallt

Brr va kallt det är ute! Men det är bara härligt tycker jag^^ Måste berätta en väldigt rolig sak - jag sprang på Gustaw(!) Lindhall på väg mot Frisk, och, hör och häpna - han har blivit med hund! Ko heter hans lilla busunge! Vi ska träffas imorn, då ska Chilli och Ko få leka av sig och sen väntar en god lunch! Så himla roligt! Ko är bara 6 månader och lite större än Chilli, ska ta reda på vad han är för sort imorn!

Apropå kallt, tog en jättefin bild när jag gick hem idag!

Glittrade så himla fint!


Mami och papo är på bio och Nisse spelar orkester, så det är bara jag, Chillson och Stompe som är hemma. Inget vidare sällskap då båda djuren sussar. Kolla bara på Chillson, ligger här och snarkar brevid mig!
Så Söt! <3
Nu ska jag ta lite varm choklad(:


 

 


Ny rygg!

Nu sitter jag här hemma hos morbror Anders och Anitha. Har precis fått världens underbaraste massage, även om jag skrek till några gånger. Men nu mår jag som en prinsessa! Min rygg är återigen en rygg! Anitha är bäst på massage! Känner mig alltid som en ny människa när hon masserat med sina magiska händer! Fick också prova på att "bli koppad". Det är som en sugprop som man sätter mot huden och så drar den ut bindväven och sätter igång blodcirkulationen. Jag ska köpa mig ett kitt - det va jättekul! Nu måste jag snart kila, ska ju förbi Frisk. Nisse ska med också (världens bästa storebror!). 

                                                                                                  


Hej mitt vinterland!

Vilken vinter det är alltså, helt sjukt ju. När jag tittade ut i morse var det vitt vitt vitt. Bara vitt. And I love it!
Om tio(!) dagar åker jag och mami - det är också helt sjukt! I love that too! Hmm.. Idag ska jag få massage av Anitha - det behövs verkligen, min rygg kan nästan inte längre kallas rygg. Sen ska jag en sväng förbi Frisk och när jag sen kommer hem ikväll ska jag städa och tvätta. Det är ganska kul faktiskt!

Idag är jag naturell, orkar helt enkelt inte idag. Nu är min gröt klar - måste kila!

Soving time

Nu är det dags att slumra in, eller iaf efter ett avsnitt av "Guds tre flickor" på svt play. Sen så, sen är det dags att somna(: Chilli har bestämt redan gjort det - under täcket!


Thailand!

Jag och mami ska ju till Thailand 22 januari, så.. för att göra er lite avundsjuka så tänkte jag visa var vi ska bo i två veckor:D (bilder: apollo)


Först självaste Thailand - paradiset


Sen har vi området vi ska till - Phuket


Vårat superfräsha hotell - Sugar Palm Resort Kata


Den 27 flyger vi till Bangkok över dagen för shopping på hög nivå!
Sen flyger vi hem till Phuket på kvällen - värt!


Den här Thailandresan är typ den bästa julklappen någonsin!
Mami, du är bäst!

Lycka i ett halsband

Jag har ett halsband, ett halsband som betyder väldigt mycket för mig. Jag har tre olika hängen varav jag fick ett av Liza idag. En pärla, ett hjärta och hamsa. Jag tycker att det är väldigt fint, speciellt som det har så många betydelser. Hur som helst, här är det.


Hjärtat står för kärlek
Pärlan står för vänskap
Hamsa står för beskydd

Snorig

Jag är superduper snorig!! Gick hem från Hallonbergen och nu rinner näsan som en öppen kran, galet! Men oj vilken söt unge Elias är, finns ingen sötare! Snäll är han också!

här är han tre månader gammal, idag är han typ sju månader!


Men men, tack Liza för en jättemysig dag!<3

Nu ska jag - snorighetens snorighet gå ut med hunden! Så här sliten ser jag ut just nu:



Mot Liza!

Nu ska jag  alldeles strax åka till Liza över dagen. Ska bli mys! Men först tänkte jag bjuda på några fin fina bilder på moi! Känn er lyckliga!


 


Ny signatur!

Kolla vilken söt signatur jag gjort! Kommer vara med i varje inlägg ^^


Herre min gud!


Jag känner mig lite yr, har precis fått min första kommentar och den va från Madde! Ja, ni läste rätt - världens bästa madde! I Texas, helt galet - hon va först fast att hon är längst bort! Inte dåligt!

Jag gör salut för kommentaren!


xoxo Ida

Ännu tröttare!

Chilli har kommit hem efter en vecka på landet och om hon är trött! Ligger helt utslagen här brevid mig!



xoxo Ida

Hemmi!

Nu är jag äntligen hemma igen, så skönt att den här jobb helgen är slut! NIIIICE! Men jag känner mig rätt sliten faktiskt. Funderar på att gå och kissa, koka lite gröt och sedan mysa ner mig i min säng med massor av kuddar och bra filmer. Ja, det ska jag.


Snacka om sliten tjej.


Sen har jag fått jäkligt ont i ryggen, men världens bästa moster ska massera bort det onda! Anitha - du är my hero! För så här ledsen vill man ju inte att jag ska vara, eller hur?!?!


Jätteledsen Ida :(

xoxo Ida



Trött!!!

Så här chockad såg jag ut när mobilen börja låta i morse - redan dags att gå upp? Herregud!


Men ganska snart insåg jag att snoozknappen fungerade idag också, då blev en chockad Ida en väldigt glad Ida


Men nu är jag färdigsminkad och sitter och gäspar var tioende sekund - måste gå och göra frukost och sen ge mig iväg mot jobbi. Snart hemma igen, hoppas jag!


(Jag ser ut så här när jag sjunger också..)


xoxo Ida


Nattis! '2

Jag kunde inte riktigt somna.. Pratade med mami o papo på telifonen(rolig stavning enligt mig)^^
Nåja.. vad är väl en bal på slottet? Jag vet inte.. kanske... nej, jag har faktiskt ingen aning.. skitsamma!

Så här ser mitt nattduksbord (ett bord med en duk man har på natten) ut i skrivande stund:


Prytlar från vänster: hårspray, snorpapper, parfym: Paris Hilton, deo: LdB, parfym: vanilj; Body Shop, nässpray, diverse piller, vattenglas, Aloe Vera Gelly (används som ansiktskräm - gudomlig!)



Det va väl lite rolig information för mina nya läsare (läs: oexisterande läsare o förhoppningsvis för alltid oexisterande läsare). Nåååja.. Så här ser jag ut just nu, innan jag ska ge det här med att sova en ny chans:





Nu god natt, slumra in, lilla älsklingen min.

xoxo Ida

Nattis!

Nu måste jag sova, är faktiskt ganska trött(: Jag ska ta o drömma om underbara Thailand som väntar mig och världens bästa mami(: Nu somnar jag snart! Tänk om man alltid kunde vara lika pigg o glad som Chilli hela tiden - vilken fröjd!! Kolla den vakna blicken liksom! Jag ska försöka se ut så när jag sticker till jobbi imorn!

Natti!

 

xoxo Ida


Vem är jag?

För att vara ärlig från första början så är jag inte så skinny, men jag ska bli!

Så, vem är jag? En crazy chick utan hjärna? mja.. delvis.
Med hjälp av bilder kommer jag förklara vem jag är.

Just nu är jag en avsminkad tjej med mascararester under ögonen. Blött hår har jag också, men ack så SNYGG! eller? Snart är jag dessutom 21, men ser fortfarande ut som när jag va sju, enligt mamma iaf.

VS  

What say you? (Är en fras som ofta lämnad min mun)

 

Annars är jag en tjej som älskar glitter och glamour, speciellt kläder med paljetter.

Självklart älskar jag även rosa och Hello Kitty - en oslagbar kombination enligt min mening!

Min idol<3

 

Ofta påbörjar jag saker utan att slutföra dem. Som ett exempel på detta hänger det en tavla i mitt rum sm jag skulle måla om i vitt - gick in för det i början tills det blev tråkigt och slutade. Nu har den hängt så där i två år! Tada!

 

Sen måste jag också nämna mina djur - kissen Stompe(som alla jag känner är livrädda för) och Chilli (som alla jag känner är livrädda för i början eftersom hon skäller på alla främlingar). Men jag älskar dom! mja, Chilli iaf^^

Chilli ligger och myser & Stompe spanar på landet

Bästa vänner <3

Nu vet ni lite mer om mig iaf.. snart ska jag visa vad jag gjort år 2009.. ja, en del av det jag gjort!

 

xoxo Ida


RSS 2.0