Mös(s)

Här sitter jag och myser i min nyinköpta jättemjuka morgonrock. Superrosa och superhellokittyig. Super jag. Den inhandlades igår någon gång mellan 16.04-16.23 i Skärholmen. Jag är suuuuprnöjd. Gillar ordet super. Tillskillnad från ordet feldiagnostiserad, vilket var en het diskussion imorse. Det är ett jobbigt ord. Nåja, nu ska jag lägga mig och sova för jag har en två veckors jobb framför mig.. Ska även till sjukgymnasten med min rygg imornbitti. Berättar mer sen. Pussmjaugodnatt!

Jag är inte gravid, bara lite överviktig.




Tiden går fort..

Om exakt två månader är jag på väg till Thailand med MTO+flickvän. Ska bli så kul! Längtar verkligen. Det blir tredje gången gillt i år till Thailand och fjärde utlandsresan. Yes, jag gillar att resa.

@ kasta pengar i sjön..


En sån här jävla skitsak satt på rutan när jag kom ut från gymmet. Uppenbarligen har lilla klistermärjet gått ut i september så ja, jag får böta 300 spänn. Suger så jävla hårt! Aja.. Thats life, shit.




When your smiling, the hole world smiles with you

Här kommer tre(3) bilder på mig, jag vet inte om jag ser likadan ut, men jag tror inte det.


Den här tycker jag är superläskig, den bara blev så, jag menar, kolla in ögonen!




Live your dream and wear your passion

Like, the smartest thing ever. Thanks madds!

Guys, jag är redo för att göra nått galet. Jag vet inte vad, men nånting. Kanske hoppa fallskärm, flytta, dricka wiskey, börja plugga.. Jag vet inte. Men redo är jag.

Hur som helst, jag städade faktiskt mitt rum igår och oj va rent och fint det är nu, sov som en stock heeela natten lång(: Idag ska jag nog inte göra ett piss. Bara lata mig och njuta av att va ledig. För, veckan som kommer är en 6 dagarsvecka, sen är jag ledig söndagen och sen har jag 13 dagars jobb framför mig. 6-7 november jobbar jag i kista 10-21. Skitjobbigt men jag behöver pengarna. Thailand you know. Nåväl, nu ska jag äta lite frukost, eller brunch kanske det blir. Så, so long.

Idag vänder veckan

Det gillar vi. Sitter på jobbet nu. Har rast om lite drygt 2 timmar.. Ska nog skriva en to-do-lista till helgen..

To do lista:
Städa mitt rum (alltså dammsuga, moppa, dammtorka och bädda rent)
Tvätta
Göra högskoleprovet
Vila

Yeeeeah, thats my weekend. Sound fun hey? Jag kan faktiskt tycka att det är avkopplande att städa. Sen när det är klart ska jag lägga mig i min nybäddade säng, med lite choklad, en bra film och bara njuta av att vara ledig en lördagkväll. Me like!

Later!


Fredag fredag fredag!

Det är FREDAG idag! Iof jobbar jag imorn, men men, vad ska man göra? Det är bara 6 timmar iaf. But still. I really need a sleepingmorning, sovmorgon ni vet. Kommer inte på ordet på engelska. Whatever. På lördag är det också den efterlängtade festen "THE FEST". Vi har taggat för den här i över ett år. Jakob kommer hem från Skottland bara för festens skull. Its this years biggest thing. tror jag, eller så blir Thailand det. Nåväl, kul ska det bli, och elli ska med också! Så, jag har massor att se fram emot också imorn. Yeaaaah brother from another mother!

Hmm.. är lite hungrig, men har inte lunch förns halv tre idag. Fast det är rätt skönt.. kanske blir det något onyttigt? Jag menar, nästa vecka börjar jag ju hårdträna, så, det här blir typ min sista äta-vad-jag-vill-vecka. tycker ni inte att jag ska det? Jooo, det är klart ni gör. hur som helst, vi får se. Men, en annan sak.

Jag ska försöka bli bättre på att blogga.. Jag loooovar! Näe, nu ska jag jobba lite. Pusshej.

Att vara aktiv..

Alltså, jag har inte varit och tränat på jäääättelänge känns det som. Iof är jag ju sjuk och så, but still. Aja, ska köpa ett riktigt bra proteinpulver och sen är jag igång, tror jag iaf. Jo, men det ska jag. Och så fort pappsen kommit hem från landet kan jag ju ta bilen till jobbet - då slipper jag gå upp i ottan. NICE! Nåväl. Stötte på en gammal vän imorse - PERNILLA! Hur kul va inte det liksom!?! Vi har inte setts på skitlänge - ändå kändes det så naturligt att träffas. Det gillar jag. Vi ska förhoppningsvis träffas snart och snacka skit(:

Snart är den här dagen också avklarad - shit va nära det va att jag inte orkade gå imorse. Huvudet dunkade, hostan höll i sig, ögonmigränen va hemsk och jag kände mig riktigt riktigt risig. Men, jag tvingade mig själv att gå. Jag har inte råd att va sjuk liksom - man förlorar så himla mycket på det. Alltså, verkligen jättemycket. Så nej, jag ska stå ut och kämpa mig igenom den här veckan också. På lördag väntar eventuellt lite feeest med madde. Ska bli superkul! Måste städa mitt rum också.. Det ser verkligen hemskt ut just nu. ujujuj.. Som mamma skulle sagt.

Nu är det lite drygt två timmar kvar innan jag går hem för idag, och imorn, imorn är det onsdag! Imorn vänder veckan - det säger jag varje tisdag, och onsdag! Haha, jag gillar det! Nej, hörs imorn, eller senare. Pusshej.

Redan 4 Oktober.

Hey guys.
Tänk att det redan är oktober. Shit alltså! Tiden bara flyger fram. Men men, gör den det är man ju snart i Thailand igen - me like! Blir ju som sagt tredje gången i år! WOW! Och dessutom firar jag ju nyårsafton där nere - det ska bli riktigt spännande faktiskt. Just nu sitter jag på jobbet och "jobbar" haha, jo men det gör jag faktiskt. Är faktiskt shifen idag. Hur som helst. Har något hänt den senast veckan som är värt att ta upp? Nej. Jag bara jobbar jobbar jobbar, eller, va ju faktiskt ute i norrtälje i lördags med elli och jessica. Det va kul! Sen tog vi upp båten på ekerö igår. Så jo, lite hann jag ju med.

En sak som jag vet att jag ska önska mig i julklapp: Stor ryggsäck med betoning på Stor. (Note to mum).


Näe, nu ska jag jobba. Hej.







RSS 2.0