12 dagars jobb - 102 timmar

Yes, jag har 102 timmars jobb framför mig innan jag är ledig igen.. Helt sjukt. I can tell you this, om man vill träffa mig får man göra det den här veckan, för, jag slutar sju, i helgen jobbar jag 20-21 och veckan därefter slutar jag 21. Bara så ni vet. Antagligen kommer jag inte höra av mig - sova och jobba - det är det jag är kapabel till. inget mer. Tror jag. Kanske bio. Kanske på tisdag. Kanske..

Happy B-day!

Idag säger vi grattis till Alex!

Det här var förra året Alex fyllde år, fint väder vare då!

Hoppas du får en helt underbar födelsedag! Lot's of love, Ida

Keeps gettin' better..

Hey guys, vilket fint väder vi har idag! Och vetni? Det är redan Torsdag! Jag visste att den här veckan skulle gå fort! yes yes yes! Nåväl. Det va skönt att va tillbaka i kista igår, saknade faktiskt min kassa. Sen spelade jag och Ida badminton också och det va riktigt kul! Så idag har jag träningsvärk i armen, ryggen och rumpan.. haha! Har en glad nyhet också, Alex har landat på svensk mark, dock är hon och hennes make spårlöst försvunna, men, dom återfinns nog snart! Alex fyller år imorn också - grattis!:D Nåja, nu måste jag gå och göra mig iordning för en ny dag på jobbet.. Pusshej!

Sitter ute i Skärholmen..

Yes, ni läste rätt.. Imorse ringde min chef och undra om jag kunde jobba i Skärholmen idag istället, och visst kunde jag det! Nemas problemas! Så jag fick skjuts av världens bästa pappa, som för övrigt åkte till landet på samma gång. Så jag var väl här halv tolv, och slutar sju. Så det va skönt med en sjudag fast att jag har en nio vecka! Me like like like! Sen imorn ska jag faktiskt träna. Jag och Ida (ja, vi är två idor på jobbet) ska spela badminton! Skoj! Dock ska vi träffas halv nio i kista vilket kommer leda till en trött Ida på kvällen, tror jag. Nåja, sen vill jag gå på bio, på fredag. Jag vill se Sex and the City 2. Någon som vill följa med? Nej, back to work guys. Men juste, jag ska klippa mig på söndag också! Fresh fresh oh so fresh! Lot's of love, Ida!

Och jag går ner ner ner!

Hey guys!
Shit, det känns som att jag jobbar heeela tiden. Men idag sa det klirr i kassan - och ganska mycket klirr :D Som jag väntat på denna dag, trodde att den aldrig skulle komma! Nåja, det går bra med Cambridge iaf, har dock börjat äta Bars - himmelskt! Sen kan jag meddela att banansoppan smakar piss, men, någon som däremot är god är mint chokladen. Mums! Hur mycket har jag gått ner hittills ra? Jo, 2,5 kg! Yey me! Nåja, idag ska jag köpa nya skor - behöver vekligen ett par sandaler. Sen ska jag kolla hur mycket det kostar att klacka om skor. I kista. För, jag har massor av skor som jag inte kan använda just pga den enkla anledningen att dom inte har några klackar. Eller, klackar har dom, men inte den där sista biten på klacken . den som man byter. Nej, nu måste jag hoppa in i duschen. Btw, så jobbar jag till 21 den här veckan. På lördag 15-21, men på söndag är jag ledig :D Pusshej!

Cambridge och vidare!

Hey guys!
Kan ju börja med att säga att jordgubb inte är någon hit, den smakar skit faktiskt. Dock är kycklingssoppan super, även vaniljen. Den smakar som sockerkakssmet. Och det gillar vi. Annars så går det faktiskt bra. Gick ner 1,3 kilo första dagen! Yey! Nåja, nu har jag 1 timme och 10 minuter kvar tills jag är ledig, och då är jag ledig hela helgen! Me like! Nej, nu måste jag tillbaka till jobbet. But I'll keep you posted about my weightloss. Pussmjau!

Mot Cambridge!

Guys!
Min första Cambridge-måltid är nu avslutad + en halvliter vatten. Det kommer gå kanonbra det här. Tror jag, hoppas jag. Jag och mamma var ju hos vår konsult igår och gick igenom hur vår viktminskning skulle se ut. Vi börjar med ren kur, hur länge vet jag inte, men kanske tre veckor, eller en månad. Vem vet? Hur som helst, ren kur går till på så sätt att man bara äter Cambridge - shakes och soppor. Tre gånger om dagen, och så ska man dricka minst tre liter vatten. Idag började vi! Min första måltid va en shake med smak av choklad. Den va helt okej god, men visst, jag mådde lite illa mot slutet.. haha. Till lunch tänkte jag prova jordgubb och som middag - grönsakssoppan. Tydligen så får man äcklig andedräkt så jag och mamma köpte upp ett helt lager av minpastiller - även dom från Cambridge. Nej, nu måste jag dra mig mot jobet. Men håll tummarna för mig och peppa peppa peppa! <3

Working nine to five

eller inte.. Idag jobbar jag 15-21, sen imorn och resten av veckan jobbar jag 10-19. Yey me! eller? Sen är jag ledig HELA helgen! Funderar på att åka till landet, beroende på väder. Annars hade jag och madde kul igår, tills vi gick ut.. haha. Vi satte oss ¨på fridays och hade trevligt, tills allt bara, ja, föll.. Jag tror att det berodde på våran mango daiquiri, som inte alls va mango utan typ LIME! Och den kostade 126 spänn! Not worth it. Då va mina mangodrinkar vi drack hemma mycket gooodare! Nåja, Va hemma till typ halv ett och somnade en halvtimme senare. Det va jag glad för i morse faktiskt. Sen idag har jag kollat på alla avsnitt av How I met your mother, säsong 5. I love that show! Så nu får jag vänta tills nästa avsnitt släpps (nr 23 tror jag..). Men, maten igår va supergod. Den va ju lagad av oss, och vi är mästare på Tacos! MUMS! sen bokade vi tid hos Bobby's i vällingby, jag ska fixa min oh så härliga utväxt och madde ska bli blond igen. På mors dag, sorry mum! Men du ska få en jättefin present, i promise! <3 Back to work guys!


Ledig Lördag!

Hej guys!
Idag är det lärdag och jag är ledig. Woho! Jobbar dock imorn igen, så jag kommer ha en låång vecka framför mig. Men, man ska leva i nuet. Och just nu är det jättefint väder. Men, vad ska jag hitta på att göra? Funderar på att duscha, sticka in till stan och glida.. eller nått. Jag vet inte.. Ikväll ska jag iaf träffa madden! Det blir kul. Hmm.. på tisdag efter jobbet ska jag och mami till en Cambridge konsult - nu jäklar ska vi bli SMALA! Jag lär väl uppdatera om hur det går! Nej, nu ska jag hoppla in i duschen så jag har det avklarat.

Ledig Torsdag!

Hey guys.
Idag är jag lite ledsen. Det är strålande väder och jag får inte njuta av det.. Nåja, är väl bara att vänja sig till sommaren. Kanske blir det frukost på balkis. Alltid nått ju. Hoppas att det är fint väder på torsdag, då är man ju ledig. Me Like! Så, imorn är det lite lillfredag, och idag lilltorsdag. Special week! Mjau! Nåja, måste gå till frukosten nu!

Jag? Gud?

Nej, såklart inte. Men jag kan inte låta bli att indentifiera mig lite med honom.. Jag menar, vem fan är jag egentligen? Något riktigt kompisgäng som jag alltid är med har jag inte längre, nej, nu har jag spridda skurar här och var. Så, jag är lite som en.. hmm.. vad ska man säga, ja, en sån där som finns, men man vet inte vart eller hur. Liksom, jag blir uppdaterad om mina vänner och längesedan vänner på facebook (och jag vet hur patetiskt det låter).. Jag är lite som någon som bara iakttar känns det som. Just like him. Det kan vara patetiskt, det vet jag. Vissa har verkligen hittat sina kompisgäng, andra, som jag, har det inte. Jag undrar varför det blir så för vissa. Dom som jag som liksom inte, passar in. Eller nått. Kanske ligger det i själen, kanske finns det större planer för en bänksittare. Kanske är jag helt enkelt inte är en gängare. Jag menar, jag har otroligt fina vänner, jag kanske är en sån, one on one människa. Hmm.. det här är väldigt luddigt och så, men, det är saker som dyker upp i en Idas huvud en mådagmorgon, väckt av borrande. Just think about it. Är du en bänksittare? Eller ingår du i startelvan? Moving on.

Guys, jag älskar naturen just nu, allt är så fint och sommaren är verkligen på väg! Nu ska jag försöka njuta av varje dag, även om jag så sitter instäng på ett kontor. Pusshej!


Sommarkväll!

Min vecka:

Måndag: Jobba 12-21
Tisdag: Jobba 12-21
Onsdag: Jobba 12-21
Torsdag: Jobba 12-21 LEDIG!
Fredag: Jobba 12-21
Lördag: Fest 19-sent
Söndag: Jobba 15-21

Btw, min enda semester i sommar inträffar vecka 26. Boka in mig i era kalendrar!

Gymmet och ny på jobbet

Jag va på gymmet imorse. Och det gick skitdåligt. Orkade ingenting! Nej, inte okej. Sen gick det inge bra på jobbet idag heller. Känner mig som världens fjantigaste, gör fel och kan inte prata engelska. Man blir som ett litet barn igen, när man inte kan något. Så, idag kan vi sammanfatta med ett ord = HEMSK!

Ny vecka och nya tag!

Hej vänner!
Den här veckan slutar jag ju 19 varje dag så jag skulle ju bli bättre på bloggandet. Kan ju iaf börja med att berätta att jag satt i kassan för första gången idag, och det gick bra! Faktiskt. Jag känner mig nöjd. Visst var jag nervös i början, men sen kom jag in i det! I like the feeling you know. Det är så sköna människor jag jobbar med också, en heter Ida, precis som jag ju. Och vi är så lika. Like her a lot!

Sen shoppade jag lite på min rast, eftersom jag är omringad av shopping äre ju inte så lätt att stå emot.. Men det blev iaf tre par leggings från H&M. Mina är så himla slitna nu så det var dags att byta ut lagret. Hur länge håller era leggings? Mina håller i typ.. 4 månader. Tror jag. Eller tre. Inte så länge men iof så använder jag ju dom varje dag. eller, ni fattar, inte samma par varje dag. Yeah yeah.. Skulle egentligen gått upp ocg tränat imorse men jag va så himla trött - somnade lite för sent igår.. Så det blev inget. Men imorn, imorn ska jag görat! Annars får jag inte.. hmm.. roa mig i helgen. Deal? Deal!

Och, till madde: Du är bäst iaf! <3


Bjuder på en bild från älskade älskade Thailand!

I will always love you!

RSS 2.0