Just nu går inget bra..

Igår fick jag ett samtal från CAT Of sweden. Jag fick då reda på att dom har flyttat kursen till, wait for it, göteborg! Hur fan ska jag hitta ett boende där som inte kostar skjortan i två veckor, om två veckor? Det känns riktigt dåligt faktiskt, sen är nästa kurs 2 maj, men jag jobbar ju antagligen då, så det går ju inte. Sen vill jag ju kanske inte ta 2 veckor semester och jobba iaf liksom, nej, vi får se hur det går. Sen vill inte internet fungera heller, så det blir inte alls mycket bloggande, vilket suger! Madde åkte hem idag också:( inte kul, vi kollade klart på glee idag! Madde är lika fast som jag, och vi planerar något stort, men det är fortfarande classified! Nej, nu ska jag bättra på brännan lite o försöka glömma mitt nederlag för en stund! PussMjau!

Mobilblogg

jag mobilbloggar för första gången!

Jag vill så väldigt gärna..

..ha jobbet på Exchange! Jag tror inte jag velat ha ett jobb so bad nån gång förut! Det vore perfekt för mig, o snälla jobgud, ge mig detta jobb!

Moving on.. Idag ska ju jag och madden till landet och mysa, dock åker hon hem imorn, men jag, jag stannar nog ända fram till Påsk! Om jag inte dör av tristess så att säga. Sen är ju inte internet det bästa på landet så.. ja, vi får se, men lilla lapen följer ju självklart med - no question about it!

Sen guys, så börjar ju faktiskt min flygvärdinneutbildning snart! 12 april för att vara exakt! Börjar faktiskt bli liiite nervös! Men, det ska nog gå bra - om än bättre med ett glatt besked från exchange! Men, jag måste faktiskt klaga lite också.. Något som jag avskyr att folk gör, när jag sitter i kassan, det är att dom ska ta sitt kvitto själva. Och gör dom det så drar dom med sig hela kvittorullen eftersom taggarna (som skär av kvittot) sitter åt mitt håll. Jag menar, låt mig sköta mitt jobb så ska du se att du får ditt kvitto, snyggt och prydligt. Jag behöver ingen hjälp. Dessutom får man två kvitton om man betalar med kort på Biltema, ett för själva kortdragningen och ett på köpet - det viktiga om man vill lämna tillbaka något. Så, snälla människor, lägg er inte i kvittohanteringen i kassan!


YOU! STOP STEELING MY RECEIPTS!

Jag undrar..

..vad min blivande man, eller, ja, livsdelare gör just i detta ögonblick. Vem är han? Vad heter han? Var bor han? Tycker inte ni att det är lite.. läskigt på något sätt? Jag menar, någonstans på denna jord (förhoppningsvis) i detta nuet, sitter han och gör något, eller står, eller ligger, ja, man vet ju inte. Men, to the point. Vem faan är han? Jag vill veta nu! Undrar om jag någon gång har träffat honom, men inte lagt märke till honom. Eller, vet han vem jag är men inte tvärtom? Åh, det är ju jättesvårt! Jag vill nog bara ha sagt det att, jag inte vet vem min blivande man är, men jag vill väldigt gärna veta.

Btw, jag har insett hur tjock jag har blivit! Nu när jag kollar på bikinibilder på mig själv så, nej, jag gillar inte det jag ser. Nu är det skärpning som gäller hurrni. Jag har dock inte bestämt mig om jag ska skaffa gymkort, eller om jag ska försöka springa ute, men, kanske är det säkrare att skaffa kort, så att man känner att man "måste" gå dit och träna. Sen är det rätt skönt att springa på band, plus att man inte är så styrd av vädret. Vi får se, men tjock är jag och det ska bort (kom nu inte och säg, nej, du är inte tjock, för, we both know that's a lie!). Men hurrni, dealen blir av imorn! Jag LOVAR!

Ganska exakt så här kommer jag se ut imorn.. Snygg, med andra ord.

Spontant och väldigt mycket vänskap!

Nu är jag hemma igen, efter att ha jobbat och helt spontant och underbart hämtat upp madden vid nacka forum, typ. Vi pratar konstant när vi träffas och har alltid lika kul, oavsett hur länge vi ses. Vi är ju faktiskt blivande sambos! Och eftersom vi är just blivande sambos ska vi åka till landet imorn! Vi ska gå härliga promenader, äta god mat, godis och ja, Njuta av livet!

Idag köpte jag även en liten grill till balkongen! Så jag och madden började direkt se fram emot en sommar med massor av grillat, vin och sol! Vi kommer hänga feting mycket på solaltanen här i huset!


239 kr på Biltema! Den kommer användas flitigt i sommar!


Nu ska jag ta en varmt bubbelbad, med betoning på bubbel!

Vi hörs lite senare guys! PUSS!

Vet ni?

Jag använde min chockrosa vårjacka för första gången för i år igår! Äntligen börjar våren komma, jag såg också små gula blommor! Nästa vecka är det påsk och då, då brukar ju faktiskt tussilagon vara i farten, men jag tvivlar på det i år.. Hur som helst så sitter jag just nu och kollar på Svampbob Fyrkant! Jag bara älskar den serien! Visst är det ett barnprogram, men, det är fullt av humor som barn nog inte riktigt förstår. Till er som inte är Svampbob-frälsta, så, ge det en chans, se några avsnitt och ni är fast!


Nu måste jag äta frukost för ja, jag ska ju till jobbet idag också! Jag längtar tills klockan slår fyra och jag får gå hem! Vi hörs så! Pussmjau!

Lite Thailand så här på eftermiddagen..

Här kommer nu en bildbomb från Thailand!









Här slutar bildbomb nr 1.. fortsättning följer! Nu ska jag hjälpa papi i köket, jag är nämnligen vrålhungrig efter jobbet.. Btw, på Måndag ska jag börja träna! Då är jag förhoppningsvis frisk till 100 %, annars, så får ni slå mig!

Set me free why don't you babe!

yeahyeah, då ska man tillbaka till fittbilt. Jag orkar inte med skitsnacket som florerar i lokalen, eller hur vissa slickar andra i röven. Alltså, guys, jag är så glad att jag inte är anställd där, för, jag tror jag skulle bli tokig! Nåja, pengar är pengar och nog kan jag stå ut i 5 timmar..

Gårdagen var jättetrevlig med härligt sällskap, god mat och tidig hemgång - för min del! Dom äldre stannade kvar (fast inte på Patricia), och festade vidare. Det fick mig att inse vilken tråkig 21 åring jag är. Visst gillar jag att festa och dricka alkoholhaltiga drycker, men, nog längtar jag alltid hem till min säng, mitt hem, mitt..liv.. Där jag är speciell och där ingen kan kolla snett på mig, armbåga mig. Nej, hemma är det jag som är kungen! And I like it. Så, sure, jag kanske inte går ut så ofta, eller ens dricker så ofta, men that's me, passar det inte är det bara att gå.

Hurrni, jag vet att det är den del webcam bilder nu, men jag har inte riktigt hunnit komma hem än, om ni förstår vad jag menar, kameran måste laddas, kläder måste packas upp.. Därför blir det webcamen som får äran att visa min vackra nuna för er. Hope it's ok!


Jag har svullen näsa, gammalt smink och fettigt hår. But still, I look BEA-utiful!

Fett lång dag och massor av godis!

Nu är jag hemma en snabbis för att fixa mig lite inför middagen på Patricia. Och guys, jag är SLUT! Jag orkar inte ränna runt så här. Jag är inte gjord för det, och så är det bara. End of discussion. Nåja, jag har iaf hittat årets påskgodis, lite tidigt, but still. Jag ska sjunka in i den ett litet tag och få en välförtjänt sockerkick!


Många känslor visar sig när man äter godis direkt ur påsen!

Nej, nu måste jag gå, vi hörs ikväll! Pussmjau!

Att angöra en arbetsintervju..

..börjar jag bli rätt bra på, eller, nej, jag får ju oftast inte jobben så, jag kanske inte är så bra, men, jag är iaf inte nervös längre. Och hurrni, man brukar ju säga "övning ger färdighet". Right? jag funderar på att inte sminka mig idag, jag ser rätt fräsh ut ändå, osminkad med fräsh, det låter väl som ett vinnande koncept?

Ja, håret måste jag ju göra nått åt, och kanske, men bara kanske, lite mascara..

Jag har en så himla jobbig dag framför mig, först ska jag ju vara vid globen klockan 10, sen halv två, ska jag vara på grönan och den intervjun verkar ta ca 3 timmar, så jag kommer inte va hemma förns sent.. Jobbigt! Jag är alldeles för schleten för sånt här, sen hade vi ju en deal också, kommer ni ihåg den? Springskorna skulle ju på idag, så var det sagt. Det kan hända att vi får bryta dealen eller flytta fram den tills jag är helt frisk.. Ska ju faktiskt jobba hela helgen också! Nu är det dags för mig att fixa håret. Hörs senare guys! Pussmjau!

Sjuk, sjukare, sjukast

Jag är sjuk, antagligen i denguefeber eller nått annat hemskt.. Nåja, tänkte faktiskt gå och knyta mig nu, är så trött och sliten efter dagens äventyr nu! Nåja, imorn väntar x-change och grönan (ja, igen). Måste tagga lite liksom. Men men, jag har iaf en rolig sak att se fram emot - middag på Patricia med Anitha som värdinna! Hin fyllde nämnligen år 15 mars! Så nu ska här firas! Men först lite sömn.. Puss på er!

Shit vilken sliten tjej! (Ghost whisperer är på i bakgrunden..)

Man, I'm tired!

Alltså, jag är rätt trött, om jag ska vara ärlig.. Och imorn ska jag vara vid globen klockan 10.00, ja, ni läste rätt, 10.00! Fett jobbigt! Och nej, jag orkade inte med en promenad idag, var helt slut efter att ha varit på grönan och en sväng i några butiker.. Men, jag hittade lite fint iaf, och ja, det märktes tydligt att det va löning idag! Orkar inte med alla dessa människor som yr runt och inte verkar ha koll på läget! Skärpning!

Dom här retro örhängena hittade jag i Köpenhamn på flygplatsen, coola va?^^

Juste, när jag skulle åka hem kom pappsen och hämtade mig i västra skogen, men medan jag stod och väntade på honom vare en dotter och mor som verkligen glodde på mig (och guys, jag bokstavligt hatar när någon glor på mig, glo på dig själv istället dumass, liksom..). Nåja, jag blev smått irriterad och ställde mig på ett annat ställe, där dom inte kunde glo på mig. Men, för säkerhetsskull kollade jag bakåt för att se om dom glodde på mig när jag gick och bannemej, det gjorde dom. Så jag vänder om och frågar om dom vill något. Då säger dottern till mig "äre du som är Ida..?" Och ja, det är det ju så jag svarade förvånat "Ja..?" sen visade det sig att hon läser min blogg. Haha, är det bara jag eller börjar jag bli känd?


Btw, så fyller världens största katt 9 år idag, grattis Stompekatten!

Nu ska jag äta ett löskokt ägg med salt. Mums! Hörs senare guys!

Om en timme..

..är jag på väg in till stan. Jag ar ju först en intervju, sen tänkte jag slökolla lite på typ h&m, ta lite kort, äta lunch(?) och ja.. softa i stockholm liksom. Sen tänkte jag klä mig i mina hundkläder (läs ful jacka, fula träningsbyxor, pannband och hantlar i händerna) och ta en powerwalk till.. karlberg och hem igen, eller så går jag in till stan och hem igen, men är lite trött på den vägen. Någon som har en bättre idée? Kanske hagaparken vore nått, dock har dom ju stängt ner typ halva parken pga Vickan o henne å så tråkiga fästman.. Yeah yeah, ut ska jag iaf, och röra på mig, är alldeles seg i kroppen efter tre veckor utan någon som helst träning!


Så här pigg va jag på Bangkoks flygplats. Här väntade vi i lite drygt 5 timmar på nästa flyg till Köpenhamn..

Kolla vad som låg på min säng..


Världens bästa mami fattade vinkeln!

Så nu ska jag lägga mig och glo på Glee, ta en alvedon och bara ta in det faktum att jag är hemma igen.. Men, vid min sida som vanligt har jag ju världens gulligaste hund - Chilli!

Så här mysigt har vi just nu, kolla bara, hur mysigt ser det inte ut?

Hemma!!

Efter att ha varit på resande fot i 30 timmar är jag äntligen hemma! Så nu ligger jag och elli i sängen, helt utslagna! Chilli har också lagt sig tillrätta mellan oss, den lilla sötnosen! Nåja, det har varit lite dålig update nu i och med resan, men nu är jag back on track, ja, eller, iaf imorn.. nu måste jag sova en timme eller två!

Så här pigg ser jag ut just nu..

Guys, snacka om att inte kunna njuta av studen..

Jag ligger just nu och tänker på träning och hur skönt det ska bli att komma igång igen. Jag är redo, så bring it! Spinga, cykla, simma och powerwalka - det ska jag göra när jag kommer hem, vill komma i form igen, och då menar jag verkligen form, som jag va i för.. tre år sen? Aja, ni fattar, jag vill träna nu nu nu! Men okej, det får vänta tills på.. ska vi säga fredag? Då blir springdojorna på! Vi har en deal!

Glömd kamera..

Okej, jag erkänner, jag glömde kameran på rummet igår, så det blir inga bilder från vattenskotern förns elli laddat upp sina bilder.. Sowi! Nåja, det va lika kul som förra gången! Jag älskar att köra vattenskoter! Det går fort och är blött - helt i min regi! Men, nu börjar dagarna gå fort, väldigt fort.. Klockan är redan 14.00 här och jag sitter på rummet och chillar. Jag orkar inte riktigt ligga och pressa längre.. börjar bli lite.. uttråkad på den fronten. Men men, jag är rätt brun nu, tror inte jag kan bli så mycket brunare faktiskt..

Jag la ett vitt linne över mitt ass för att få lite kontrast! Rätt brun ey?

Ikväll ska vi handla lite presenter och äte billig mat. Igår åt vi på två cheferna igen, och vet ni vad som hände? Dom glömde bort oss, så jag klagade lite till den svenska hovmästarn så jag och elli fick var sin efterrätt! Lyxigt va? Vi tog dom dyraste på hela menyn! Mohaha! Nej, nu ska jag ta och sova lite! Pussmjau!

Idag blire vattenskoter så det stänker om det!

Gooood morrrron goood morron! Sovit gott? Det har jag, hade dock lite svårt att somna då jag hade bilden av den lilla voffsingen i huvudet.. Men tillslut så. Idag ska vi ligga på stranden! Vi ska också köra vattenskoter! Fun in the sun guys! Sist jag gjorde det, det va ju här, med mami, och som jag gillade det! Det går fort, är skumpigt och helt i min smak! Nästan att man skulle köpa en till ekerö! En möjlighet när min första flygärdinnelön kommer.. Pratade lite kort med pappsen igår, har inte gjort det på två veckor! Saknar min lilla pappa! Han var på landet och det va 1 meter snö på altanen! Jävlar! Chilli försvann i snön till och från - hon är ju vit och har en mankhöjd på 30 cm, men så ibland flög hon upp och visade sig! Åh, hon kommer med till Arlanda!

Nej guys, måste kila nu! Men vi hörs senare och då med en massa bilder på vattenskotern!


På vägen upp till BB står det elefanter, fastkedjade! Hurrni, donera mera till typ PETA, eller, andra djurrättsorganisationer! Jag sa att jag tyckte synd om dom och som svar - köp en banan och ge, hon vet att du är en turist, hon har stått här i två år! WHAT?!?! Två år på en liten fläck? Nej tack, inga bananer - jag tänker inte stödja denna djurmisshandel!

Sov gott - I know I will!

Alltså, idag har jag varit helt slut, jag somnade klockan 14.30 på rummet, och vaknade runt 18.00! Vet inte vad det är med mig.. Nåja, idag va vi på Central Festival och shoppade lite.. blev inte alls mycket, men lite granna. Men, sen på vägen hem, så blev en liten fluffig hund påkörd, mitt framför mina ögon! Den dog inte, men sprang iväg haltandes och ylande.. STACKARS! Usch, jag är så ledsen.. jag och elli satt i taxi på väg hem när det hände och jag försökte få chaffören att vända, men han skrattade bara åt mig:( Nej nej nej, hoppas lilla voffsingen mår bra!

Det är inte så många dagar kvar nu, åker ju på Tisdag! Så, ja, jag ska försöka njuta, men, med svullna körtlar, operation som väntar och myggbett som kilar är det liiiite svårt. Nåja, måste sova nu - är himlans trött! Puss o kram - ses på stan?(:

BB's watching you!

Gooood morgon! Vi är ganska trötta här idag, så vi ska ta det lugnt idag, åka till Central Festival och shoppa lite. Igår var det en galen kväll med fett bra musik och fett mycket drinkar - öppen bar vettni, faaarligt! Men, det gick bra iaf! Vi åt på typ pizza hut innan vi satte oss i en tuktuk hemåt! Den var riktigt fin den pizzan! Mums!

En sak som dock inte är så bra på hotellet är hanteringen av handdukar. Igår reducerades våra duschhanddukar från en per man till en per par, och nu, idag, så har handdukarna tagits bort helt - varför vet vi inte. Men nu har jag ringt två gånger och bett om duschhanddukar, men har vi fått några? nej! Så nu ringde jag igen, sa att jag har väntat i en timma och får då svaret "aaah, 10 minutes ok?" yeah, sure. Nåja, vi ska snart ut och sola lite! Jag ska nog ta en massage också! Behövs verkligen på min stackars rygg!


BB är inte riktigt klar än, man får gärna donera pengar så att dom kan göra klart den, och hurrni, den är skitstor!


Elli ser ut som en liten skit mot Buddha!


Ang. våra kläder - vi hade bara axlar och knän så vi fick låna lite saronger till att täcka oss.. Modet hösten -10


Utsikten där uppifrån var slående (BB står högst upp på ett berg!)


Sen var jag redo för FEST!!

Nej, mot poolen och massagen! Kissmjau!

Livet har sina goda stunder, duaba dapdaododudo duabadapbadudu!

Ikväll ska vi ju ut och göra Patongs gator osäkra! Elli står och har lite klädångest, jag ligger och chillar och livet känns allmänt bra! Vi var uppe vid Big Buddha idag, jävlar va stor den är - bilder kommer upp imorn! Nej, jag ville bara säga godkväll till er där hemma! Så hörs vi imorn! Pussokram! Bjuder på en klassiker till maddes ära:


"En boll, en boll, en boll och ett racket, en boll, en boll, en boll och ett racket - jag är bra på tennis och mitt förnamn det är Björn, Björn mother fucker Björn" - från världens bästa radioprogram Rally!

I'm like soooo tired!

Shit va jag är trött - har hamnat i nån slags somnia. Eller nått! Nåja, igår var vi och åt på Horn Grill, där Mjau jobbar - en liten thailädska jag lärde känna här sist (vi mejlar med varandra!). Det va helt okej gott, men det kunde ha varit godare. Nåja, man kan inte få allt.. eller? Sen begav vi oss till Patong för lite fest, men det blev inte så mycket faktiskt.. Efter att ha tagit en drink, kanske två, gick vi och tog fotmassage! Så himla skönt! Så när vi var klara var det som att gå på moln - nästan iaf.

När vi kom hem la vi oss och kollade på Glee, nice! Vi älskar den serien! (Jag vet någon som skulle vara väldigt glad om säsong 1 låg på sängen den 24 mars..Hennes namn börjar på I och slutar på da!)

Efter gårdagens fajt med maneten ska vi faktiskt ligga och sola här hemma, vid poolen! Jag tänkte införskaffa mig en luftmadrass och ligga på den hela dagen. Jag tror det blir grymt! Annars är det ju bara för oss att gå ner till stranden!


Vi åt samma mat, Texas Burger, inget mot burgaren på Unnis..




I förrgår åt vi världens godaste marängswiss! Mums!




Vi har en katt som är jäklit nöjd här på hotellet..


Nej hurrni, nu måste jag till poolen, men ikväll blire fest på något som heter seduction, låter värre än vad det är, det är nämnligen en klubb för turister - inga ladyboys eller pingpong shows! Skönt! Pussmjau

En smula panik och en manet

Alltså, jag börjar bli lite stressad! Nu har vi exakt 6 dagar kvar i paradiset, sen är det back to reality. Arbetsintervjuer, CAT, jobb, träning, ni hör. Nu håller mitt liv verkligen få fart. And I like it, faktiskt. Jag trodde att jag skulle vara en sån där som bara lallade runt i hur många år som helst men va fan, jag ska ju faktiskt bli flygvärdinna! Hur coolt är inte det liksom? Skitcoolt om du frågar mig. Jag kommer få se världen, jobba i luften och ha massor av ansvar - det känns jävligt bra!

Även om det är underbart här nere ska det bli skönt att komma hem, få sova i sin egen säng, äta sin egen mat (eller pappas), börja springa, röra på sig, komma igång liksom. Här nere står allt still! Men, det är ju underbart vackert, skön sol och ingen snö. Dock tycker jag att en solig dag en svensk sommar också kan vara underbar! Även en regning, det luktar så gott då - jordigt på nått sätt.. Men, nu ska jag njuta dom här sista dagarna och ja, leva livet!

Och idag fick jag också veta att jag lever - fick en brännmanetstentakel på hela handen och handleden - men med lime och lite apotek har det gått bra! Men aj aj aj va ont det gjorde - inte kul! Men, jag överlevde så det är lugnt! Ikväll ska vi dra till patong och festa lite! Tror jag - vi får se!


Så här snygg ska jag va ikväll!

Serene Resort, Kata

Nu är vi äntligen framme i Kata. Här bor vi på Serene resort - ligger skitnära stranden och har två pooler, balkong och ja, det är skitfint. Här bor vi sista veckan för 1300 svenska var - ett riktigt kap med andra ord. Här kommer lite bilder på vårt flotta boende!


Vi älskar vårt nya hotell!


Vår superhärliga poolutsikt!

Nu ska vi duscha av oss lite för att sen gå och äta världens godaste mat på Two Chefs! Dom har tre restauranger, två här i Kata och en i Karon! Nej, nu måste jag hoppa in i duschen! Pussmjau!

I just died a little..

Fuck va det är varmt nu, båten går inte förns halv två, och här sitter vi och svettas. 1 timme kvar! Hur ska detta gå? Att jag skulle drunkna i mitt eget svett är inte en omöjlighet. Men, vi har ett litet vattenbad här där vi kan doppa fötterna och svalka sig lite, med betoning på lite. Sen bär det iaf av till Phuket, Kata. och Serene Resort. Där ska vi steka sista veckan, åka vattenskoter och äta den fantastiska maten på Two Chefs. Alltså, det är gudomligt gott där! Har ni nån gång chansen att äta där - gör det! Annars har ni missat något! Vi ska också åka en sväng till Central Festival, och kika lite, kanske hittar man något skojigt!? Hur som helst, vi är inte riktigt där än, men snart! Här är lite bilder från i förrgår!


Världens minsta kattunge, så himla söt!


Elli muckade gräl med mig, varpå jag blev arg!


Men sen blev jag glad igen när jag fick en drink..


Jordans Yankee Burger - mumsfillibaba!

Kvällen blev ganska lång och vi använde kamerablixten som ficklampa på vägen hem, här blir det ju skitmörkt efter klockan 11 typ - när allt är stängt! Nej hurrni, nu måste vi börja gå mot the boat! Vi hörs senare - då från Kata! Pussmjau!

Thailändska tankar

Hmm.. jag är lite förvirrad.. eller nej, inte förvirrad utan snarare.. konfundersam.. Efter x antal spelomgångar av 4 i rad så började jag fundera... Om man vet hur man ska lägga, är det då ett spel man spelar? Samma sak med ett liv, om man vet hur man ska leva - är det då ett liv? Ett levande liv? Jag känner nog att, jag inte vill veta hur jag ska lägga min brickor (sorry lillen, du lärde mig inget^^), jag vill bli överraskad, förvirrad, glad, arg och ledsen - alla känslor som kommer när du spelar ett spel, där du inte är säker. Åh, jag vet, det är jätteförvirrande! Jag blir nog bara lite besviken, varför ska man komplicera saker av att tänka? Kan man inte bara låta saker hända? Måste man planera in allt? Jag vet en sak iaf, jag vill inte bli fast på Phiphi - ångest! Visst, en vecka går bra, kanske två, men sen måste man härifrån. Jag ser hur patetiskt det är med tjejer som går och posar på stranden, killar som spänner sina obefintliga muskler, katter man vill ta hem och ge mat o kärlek till.. Förstår ni? Det är så FEJK här. Inget är på riktigt, ingenting, förutom naturen då, där har vi en oslagbar pärla.

Men, hurrni, jag vill inte bli en sån tjej som är som alla andra, jag vill kunna äta det jag vill utan att tänka "tänk om någon skulle se mig nu, pinsamt!" Jag är ingen tjej som tar en sallad, aldrig äter godis och bara dricker vatten till maten. Jag är en tjej som älskar mat, läsk, träning, djur och soffligg. Jag tror nästan att jag är lite manlig, inte kroppsligt eller så - men i tänket. Sen tycker jag faktiskt bättre om att hänga med killar, exempelvis tycker jag jättemycket om Nisses (min storebror - han är bäst btw) kompisar. Vi hittar på saker till och från och jag har alltid så roligt! Humor a la Henrik Dorsin, middagmed fett och bio med massor av gott. Fattar ni? Jag är ingen liten tjej som går runt och ser söt ut - jag kan va snygg, visst, men jag kan lika gärna va ful, eller svullen, eller sjuk- jag är en människa. Jag tror att det beror på att jag är frisk nu.. Efter en lång tids sjukdom mår jag nu så bra liksom, jag ser världen med nya ögon, med öppna ögon! Jag vågar stå på egna ben, skita i vad andra tycker och ja, va mig själv. inget kan stoppa mig nu, hör ni det! Inget!

Även om inte ni förstår någonting av det här inlägget så gör det inget, jag förstår nämligen allt!


Jag kan faktiskt va mig själv utan mina solglasögon! This is just for fun!

Hitta Nemo!

Nu hurrni, här kommer lite skööööna bilder från våran snorklingstur! Gu va härligt det va! I loved it! Så, se och njut!


Jag var riktigt riktigt taggad! Och så snygg!


Coolaste fiskarna i vattnet!


Jag i samma lagun som jag och mami var i!

Nu kommer det bara bilder på mig i bloggen, elli strejkar och vill va anonym! Men nu ska vi ut och äta! Kissmjau!

Update: Vi hittade inte Nemo!

dålig update guys!

oj oj oj, här vare dåligt med update, inte cool! men, jag, ja, jag kan nästan lova att jag ska uppdatera senare idag, vi måste springa (eller snarare krypa efter gårdagen) till en long tail och dra till bamboo! Så vi hörs sen!

Mat och kissekatter!

Igår kväll åt vi vid havet, det var vi och Phi Phis alla katter - hur många som helst. Det var en katt som satt och slickade på en stäng konservburk, så jag tog en servett och öppnade den varpå en liten hungrig misse blev en mätt misse. Sen när den hade ätit klart kom nästa, som även den blev mätt och belåten, sen kom det en till, totalt kom det 6 kissar och åt ur den där burken - den va rätt stor! Tonfick och ärtor tror jag det var. Mums! (För missarna iaf). Själv åt jag Pasta carbonara och vårrulle till förrätt - elli åt fried rice med kyckling och även hon vårrulle. Vi blev så mätta att vi nästan mådde illa - händer oss ofta när vi är ut och äter, vi kan inte sluta förns det är försent! Vi får se hur det går ikväll..


Om man tar ut pengar ur dom GULA bankomaterna slipper man avgiften på 35 spänn!


Jag, innan all mat!


Katt nr 1!


Katt nr 2!


Elli i sin nya klänning! 75 riksdaler! Ett kap! Jag köpte också en!


Vi blev med spel! Idag har vi klarat 23 fram o tillbaka! Men mer ska det bli! Vi är bäst!

Igår kunde jag inte uppdatera för internet krånglar till o från, men lite senare kommer bilder från idag! Kissmjau!

Juste

Ang. förra rubriken "snygg och mygg" så kan jag ju berätta det att jag fått ett myggbett mitt i pannan - och inget litet heller, det är som att ha ett horn! Elli har också fått ett myggbet, på kinden, som ser ut som en gigantisk finne! Haha!

Men jag får INTE klia, vill ju inte ha värsta ärret mitt i pannan liksom!?!

Snygg och mygg!

Vilken fest det va igår! Vi började ju som sagt på balkongen. Runt halv tio tiden drog vi vidar till en bar som ligger på stranden, Carlito's - ägs av en svensk vid namn Calle. Där va vi i ungefär en timme, tog en Sex on the beach för 45 spänn och chillade. Efteråt slöt vi oss samman med ett annat gäng och drog till den andra stranden. Där slog vi klackarna i taket och hade väldigt skojigt! Tyvärr slutar musiken spela klockan ett pga av en dödsskjutning som ägde rum en kväll i december här. Nåja, festen fortsatte utan musik och vi somnade gott runt tre!


Jag och Elli är sååå söta!


Elli är så fin i sina nya glajer!


Jag är också fin, fast utan brillor..


På balkis!


Jag blev nästan lite vild!

Sen idag, så har vi paddlat kajak och grejer, men det kommer lite senare, efter att vi käkat och så - ska även ta en massage idag! SKÖNT! Sen så måste ni se vilken söt hund jag har - mami skickade via mejlen till mig idag! Åh, saknar lilla Chillsson! <3


Så himla söt! Älskar denna lilla krabaten! <3<3<3


Nu blire fest fest fest!

Jag och elli sitter och taggar inför fest här på vår underbara balkong! Jag är redo, elli är redo! Phi phi, här kommer vi!!


Jag sitter på rummet och är taggad!

FAB - Food And Breakfast

Alltså, det känns som om det enda vi gör är att äta. Vi åt igår, vi åt i morse, vi äter nu, vi åt förut. Vi äter jämt! Igår åt vi jättegott på "Unnis", vi tog båda en "Jordan's yankee burger" - himmelskt gott! Till det cola och som efterrätt tog jag en våffla med vaniljglass, och elli tog en brownie med vaniljglass. Men va vi blev mätta - vi gick direkt hem till hotellet och la oss på sängen! Haha, vi såg gravida ut med våra proppfulla magar! Sen i morse gick vi till samma ställe och åt frukost - gott det med! Sen runt ett gick vi och tog en banasplit som vi delade på - mums! Och nu ligger vi och äter lite chips. Ni hör, värsta hälsoresan! Eller?


Jag på restaurangen igår - väldans glad!


Elli, på samma restaurang men imorse!


Jag var ju också där! Såklart!

Nu ska vi gå ut och shoppa lite, hann aldrig det igår.. Sen har det blåst väldigt mycket idag så vi har varit fast här på Phi Phi - inte så najs när allt vatten är borta mitt på dagen.. Men men, imorn blir det nog bättre^^
Puss på er!


Massage, long beach och.. sol!

Idag tog vi ju som sagt sovmorgon! Sen gick vi och åt, vårrullar och vitlöksbröd - väldans gott! M M M!! Efter brunchen gick vi och tog en longtail till Long Beach där vi spenderade resten av dagen. Jag passade på att ta en massage  - 60 minuter för 300 bath- typ 75 spänn! Himmelsk skönt! Jag slumrade till några gånger faktiskt! Sen  badade vi också, men det va lite svårt för det va väldigt stora vågor idag - inte så skönt. Men men, vad ska man göra? Imorn tror jag att vi kommer hyra en kajak och paddla till Monkey Beach här på Phi Phi! Nice - men vi ska inte ha med oss mycket saker för dom där aporna är ena riktiga tjuvar! Det har jag och mami erfarenhet av! Nu ska vi ut och shoppa lite, äta och bara chilla! Ingen fest idag inte, den va igår. Men imorn - då jävlar är vi med igen.. tror jag! Haha (Alla partypics som korre frågade efter ligger på ellis kamera och är oåtkombara). Men här är iaf några bilder från dagens äventyr!


Gott gottigottgott!


Jag väntar på att få massage!


Här låg vi idag, på Long Beach!


Jag på stranden, i solen, helt tilltuffsad efter massagen!

Det tog lite tid att skriva det här inlägget! Haha! Nåja, nu är det klart iaf^^

Igår - bildvägen

Nu kommer det massor av fina bilder från igår, dels från båten och dels från vårat nya hotell. Vi tar det lite lugnt idag, vi somnade  ju ganska sent igår. Men snart ska vi gå någonstans och äta typ brunch, sen mot stranden på höger sida av Phi Phi, om man kommer från Phuket! (Så att ni mammor vet).. Jag åkte dock på ETT myggbett igår, men jag ska inte inte inte klia - då blir det bara infekterat och det vet både jag och mami att det inte är kul. Men juste, här kommer en bildbomb från igår!


Vi började dagen med en stadig frukost (Tre vitvitvita brödskivor, sylt och juice), sen gick transfern till färjan, då vi hamnade vid Long Tail - paradiset!


Det var inte mycket vatten kvar när vi åkte...


Lite piratspaning och schtek - alltid med på listan!


Elli var också med på båten - duktig va hon också, 50 spf på hela kroppen!


Finfin utsikt från våran balkong, vi har även havet vid varje sida av palmerna! It's great!




Elli och jag lite tillfixade!


Doesn't matter if your black or white!

Puss och kram ifrån Thailand - nu måste vi ut och soooola!!

Vilken kväll!

Oj oj oj, nu ligger jag och elli i vår säng och äter chips, väldigt gott! Kvällen började lugnt på balkongen med musik och sol, sen gick vi och åt - jag åt pasta carbonara, och elli åt chicken macarone, med tomatsås typ. Min mat var godast!^^ Imorn kommer det bilder på dagens bravader, så håll ut mina vänner! Nu måste vi sova, klockan är rätt sent här. Sov gott! Puss!

Här var vi i förrgår, trevligt tills vi upptäckte att det va för 60+, vi kände oss en smula unga..

Snabb update!

Nu är vi framme på Phi Phi Island! Vi sitter just nu på hotellet och väntar på att få tillgång till vårat rum, men ja, det är UNDERBART här! I promise you! Och mamma, jag ska hälsa stränderna från dig! Nu måste vi gå och äta lite lunch, vi är jättehungriga! Men, vi hörs lite senare för här är det trådlöst internet!

Tuba en Tub Island!

Idag gjorde jag och Elli Tub Island! Vi badade, brände oss (nej mammor, inte för mycket) och utforskade vattnet! Det va jättefint där! Man kunde liksom gå mellan tre olika öar - två som gick att sola på, den andra var bara fin och hade en pytteliten strand (lagom stor nog åt elli). Vi har också köpt våra biljetter till imorn, då vi ska vidare till PhiPhi! Vi blir upphämtade runt 8.20-8.30 på morgonen och är framme 11.00! Sen blire nog lite mer party för vår del, och mer oro för mammisarna. Men, det är sånt man får leva med! Här är lite bilder från dagens äventyr!

Här va den som hade sån liten strand, men man kunde gå ut till den i vattnet!


Elli fick plats på den lilla platsen!


Här är den andra ön som man kunde gå till genom vattnet, och som vi gick! Men helt klart värt det!


På den tredje ön låg vi, den va helt lovely!


Jag och elli plaskade vilt!


Min bränna bättras på för var dag som går - detta är dagens!

Oj oj, massor av bilder! Nu börjar det mörkna här, det går så fort när solen väl gått ner. Men, ikväll ska vi bara chilla på hotellet, ska ju gå upp tidigt imorn! Men hurrni, om ni ringer till oss, skicka hellre sms för om man missar ett samtal så ser vi inga nummer - det blir okänt nummer här i thailand! Vi hörs imorn igen!

Tonight, I'm gonna find a way to make it!

Jag bara älskar den låten - helt underbar! Idag vaknade jag och elli klockan tolv, vi var ganska trötta med andra ord. Men, vi gick direkt ut i värmen, köpte lite frukt, gick till stranden och tog en long tail till Poda Island. Det va väääldigt vackert där, även om det finns ännu finare stränder. Dock blåste det upp rätt ordentligt när vi skulle åka hem så jag var helt plaskblöt när vi kom fram, men men, kul var det iaf. Nu har vi duschat och så, ska ta det lugnt ikväll - så vi orkar upp imorn liksom! Men men, här är lite bilder från idag!


Poda Island - folktomt


Jag är redan ganska brun!^^


Ja, en del av stranden, eller nej, ön!


Jag och Elli tog en hamburgare på donken.. varför? hungriga och billigt käk!

Nej, nu ska vi ta och hitta på nått annat! Hoppas kalla sverige blivit lite varmare!

Vi lever.. livet!

Jag och Elli kom hit till hotellet runt halv tio tio imorse! Sen fick vi vårt lilla rum och sen bar det av till Railey beach - helt okej strand men hade förväntat mig att den skulle va bättre faktiskt. Men men, man kan inte få allt och imorn blir det en ny strand. Vi ska snart gå ocg äta en god god god middag, men först lite blogg såklart! Men, så här kul hade jag och Elli på planet till Krabi från Bangkok - JÄTTE!!


Vi är så normala! Yeees!?

Hello Thailand!

Nu drar jag och Elli till Thailand i 2 1/2 vecka! Kommer hem 24 mars, men lugn ba lugn, bloggen följer ju som vanligt med! Kissmjau!

So long suckers!

I brist på annat ||

Här kommer lite bilder jag tagit, igår och idag, och btw, ja, jag bakade muffins!



Fin fina bilder, men snart Thailand!


Sicko ||

Jag är fortfarande sjuk! Hostar och står i, dock tar jag hostmedicin och alvedon så jag hoppas att jag hinner bli lite friskare tills imorn! Håller på att sy en kjol till mig själv, men det tar lång tid eftersom jag måste sätta mig för att vila hela tiden. Nåja, pratade med min lärare på CAT idag och som sagt så börjar jag 12 april! Då får ni följa min väg mot att bli flygvärdinna! Yey! Väldigt spännande! Men det är då, nu är nu, och nu måste jag ta en liten nap, sen packa. Talk to you soon!

Jag känner mig en smula annorlunda..

Sicko!

Jag är så sjuk sjuk sjuk, mambo aeya, mambo aeya, mamboo aeya! Har sovit på soffan från klockan 18 tills nu, kan dock inte säga att jag mår bättre.. så imornj blire ett besök till doktor kompis. Måste se om det är penicillin som gäller, åker ju liksom på fredag! yeeeeey! Men men, tänkte säga god natt till er nu, så hörs vi imorn och då mår jag förhoppningsvis bättre! Puss på er!

En puss på egen risk!

lite bättre

Okej, min ilska har gått över en smula, men inte helt. Hostan har dock blivit värre.. inte bra, och jag känner mig fett sliten så det blir inga bilder på mig idag, sorry guys! Imorn måste jag packa! Idag kommer jag ju inte orka göra det, så, imorn får det bli. Nej, nu måste jag kurera mig, sorry för tråkiga inlägg! mouah!


Fuck you!

Jag är arg, väldigt arg, och sjuk, väldigt sjuk - ont i halsen, hosta och ont i huvudet. Men fuck you.


Innehållsrik bio!

Låt mig starta med att säga att filmen va skitbra! Alltså verkligen! Jag o madden var riktigt överväldigade av detta filmiska konstverk - gå och se! Men, nu ska ni få höra! Innan filmen startar kommer det in ett glatt killgäng i dem yngre tonåren, väsnas och är allmänt jobbiga. Några ögonblick senare kommer det in två sfare och kollar allas biljetter (tydligen är det några som smitit in). När alla är kollade kommer det två väktare och tar ut en av killarna (den andra, det va två, han går självmant) som får gå ut bakvägen - dramatik hallå! Men, det slutar inte där, nej, det är dessutom finbesök i salongen - Peter Magnusson och Calle Schulman! Jag och madden sitter och tittar konstant (iaf jag) innan filmen började och salongen släcktes ner.

Vi pratade ganska mycket innan filmen börjat men fick ganska snart en pik från våra närsittande grannar - vill ni ha Polly? Ah, piken noticed! Vi tackade vänligt nej och började viska..

Filmen höll på, madde grät av skräck medan jag skrattade obekymrat. Men, det är nu allt händer, i parkeringshuset - jag går till en sån där gul automat som finns i Kistas parkeringshus och stoppar i min lilla biljett jag fick när vi kom (ungefär då hör jag steg bakom mig). Priset idag blev 50 spänn, jag hade 47 i kontanter, alltså fattades det 3 spänn. Jag vänder mig om med tanken att be om ursäkt för att det tar tid men ser till min förvåning (och tappande av haka) att Peter och Calle är dem som ser mitt bakhuvud! Jag ändrar snabbt mina ord till "har ni kanske tre spänn?" Varvid båda börjar kolla sina fickor, tyvärr hade dom inte det men Peter försäkrade mig om att jag skulle fått om han hade - och Calle sa undrande "men jag fick ju en femma förut?!" Det slutar med att dom hjälper mig betala med kort och kontanter - det tar ungefär 5 minuter. När jag är klar tackar jag så mycket för hjälpen - får ett rent "Lycka till" från Peter, och svarar snäll som jag är - ja tack, och ha det så bra!

Jag är glad för detta möte, eftersom dom va så trevliga! Jag gillar trevliga kändisar - och människor! Men nu måste jag sova gott folk, ska va barnvakt till lillskiten imorn! Sov sött! I know I will!

Någon som såg denna?

Shutter island

Yes, ikväll blire bio med madden, för att fira min triumf! Vi ska se Shutter island, äta god mat och snacka skit, som vanligt, haha! Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska sminka mig eller inte, men det lutar åt smink, faktiskt, det är roligare så. Det är KUL att va snygg! Precis som DiCaprio är!

Hoppas den är bra!

En båt, en bög och en Ida

Här kommer lite bilder från igår, jag tror dom får berätta själva!

Var är baren? Där är baren!

Triss i strike a pose!

Lars, så himla söt!

Guys, I made it!!

Yes, jag klarade engelskan! Man va tvungen att ha 3 av 6, jag, jag fick faktiskt 4 av 6! Känner mig fetingnöjd! Grattis till mig! Jag är bäst! Kolla mitt fina intyg:

Nu är det bara för mig att gå utbildningen och bli något jag länge tänkt på - FLYGVÄRDINNA!

Nu blire lunch! Kissmjau!




Idag gäller det!

Okej, just nu är jag inte så nervös inför provet, men det kommer nog, sakta men säkert, tror jag.. Ville egentligen bara säga god morgon, och att jag ska göra provet 12.10 - därefter strosa lite inne i stan och sen blir det hemåt för lite packning o diverse fix. Men, jag vill också passa på att tipsa er om en bok, 15 kvadrat. Passar perfekt till den som vill ha inspiration till sitt studentrum eller liknande! Sök o köp!

Mot frukosten!

Första bilderna med L110

Bildbomb



Jag tackar Chilli, tulpanerna och Stompe för modellandet!

Vad tycker ni? Bra eller anus?


Inte många vet om det, men..

Jag har faktiskt gjort en tatuering! Gossip gossip gossip!

En riktigt cool döskalle, I like it!

Barbie?

Jag kom på mig själv för någon dag sen, så här ser min säng, data och mobil ut.. Jag gillar rosa? Nähä?


"Pink is the new black!"

Min nya leksak är en..

..Nikon Coolpix L110! Jag bara älskar min nya kamera! Det är en systemkamera fast i en digitalkameras kropp. Har provat lite grann, och vilka fina bilder det blir! Kommer bli perfekt i Thailand! JUSTE! Jag köpte en dvd igår också, till mig själv, för 200 spänn, på Biltema! Idag kostar den dock 400 igen - to bad for you!



It's my baby! Love ya!


Min DVD - also my baby, but I don't love it as much as I love my L110!

Nu ska jag ta och leka lite med den, måste ju prova, lära mig, och skapa! Haha!



Pigg som en nötkärna!

Nu är jag uppe och känner mig faktiskt riktigt riktigt fräsh! Skönt! Idag ska jag plugga, har ju engelskaprovet imorn - liiiiite nervös bara, min framtid hänger ju bara på det provet, no biggie! HJÄLP! Sen ska jag köpa en rolig leksak idag, det blev ju inte i.. fredags? Men idag så, ni får se den sen - lovar! Bilder utlovas också, men först ska jag köpa den där saken! Sen måste jag skriva en packlista inför Thailand - åker ju på FREDAG!! Yey!


SNART!!

Hemma från en lyckad båt

Oj oj oj va kul jag har haft ikväll! Bra musik, god mat, massor av folk o trevligt sällskap - kan det bli bättre? Men mer om det imorn för nu måååste jag sova! Ska plugga hela dan imorn ju. Men men, vad gör man inte? Nu säger jag god natt så hörs vi om några timmar igen! Pusskram

Nighty från en avsminkad o väldans trött Idaho!

RSS 2.0