Hey guys..

Jag har absolut inte orkat blogga något.. jag har ju jobbat 12-21 den här veckan och varje gång jag kommit hem har jag slocknat på en gång. Sen ska jag till landet ikväll också, så det blir ingen bloggning i helgen heller. Nästa vecka jobbar jag 10-19, så då kan det bli bättre, men jag lovar inget. Hur som helst så är jag förkyld, så jag har bara kunnat träna en dag den här veckan.. Not good at all! Ska försöka kurera mig i helgen så att jag är fit for fight på måndag! Nej, nu måste jag gå och fixa mig! Pussmjau!

I just died a little..

Nu när jag vaknade upp kände jag att mina ögon inte va som dom brukar.. Dom är riktigt riktigt tunga, min hals är tjock och jag är helt slut. Så idag blir det tyvärr ingen träning innan jobbet, förhoppningsvis mår jag bättre under dagen/imorn. Hur som helst så slocknade jag vid tio(!) igår. Helt slut alltså. Men men, jobbet verkar inte allt för svårt, men det är hur mycket som helst man ska komma ihåg. Ska bara iaktta idag också, skönt! Jag fruktar lite inför min första kund. Är jättenervös! Nåja.. Jag börjar 12 idag och slutar 21. Så jag är väl hemma till halv tio någonting. Jag cyklar inte när jag slutar 21, alldeles för sent och alldeles för långt. Nej, nu ska jag ta och äta frukost/brunch!

Sliten!




Första dagen avslutad!

Hey guys, vill bara säga att jag lever, men är sjukt trött. så jag ska sova nu. Allt har gått bra, Mjau

Karatefylla!

Yes box, jag utövade karate igår, vilken galen kväll, men oj så kul jag hade.. Just nu har jag och nisse ätit upp varsin pizza och jag drack en cola till, ur burken, finns inget som är godare! Jag är riktigt trött och väldigt nervös inför imorn. Damn, jag hoppas det ska gå bra. Hur som helst är jag iaf taggad inför min seriösa träning som kommer igång. Nej, måste slappa vidare nu. Pussmjau!

Cykeltur och shoppingtur!

Hey guys! Nu är jag hemma igen! Det tog 38 minuter för mig att cykla till Kista, förhoppningsvis kommer tiden ner sen när jag har bättre kondis.. Nåja, vägen är fin och jag är vääldigt väääldigt taggad! Så på måndag ska jag först cykla dit, sen ska jag till gymmer och simma, jobba och sen cykla hem! Nåja, jag köpte också två kjolar som jag kan ha till min vita skjorta jag kommer jobba i. Även nytt proteinpulver och tv å shakes. Visar vid senare tillfälle. Så nu ska jag ta och duscha, sminka mig och sen ska jag och Nisse in till kungsträdgården för nått Japangrejs.. Därefter ska jag möta Madden för bira? och senare fest! Yey! Jag har en rolig lördag framför mig! Imorn är det min sista lediga dag så då ska jag bara slappa! Men, talk to you later guys! Pusskram!





Mot Kista!

God morgon guys!
Igår var jag helt död av någon anledning, därav inget bloggande. Men idag, idag är jag med i spelet igen! Just nu sitter jag med lite naturell yoghurt med tinade osockrade  hallon i, mums! Så, så fort den frukosten är uppäten ska jag sätta mig på min alldeles för stora cykel och cykla till Kista! Måste klocka mig själv! Sen, när jag ändå är där tänkte jag kolla i lite affärer, gå på systemet och ja, njuta av min sista lediga lördag typ.. Förstår ni att jag kommer jobba 12 dagar, va ledig två, 12 dagar, va ledig två. Damn, från ingenting till det, galet! Nåja, jag ska pusha mig själv till att klara det! Men iaf, nu blire cykling cykling cykling! Puss och kram på er, njut i det fina vädret!

Fit for fight!


9

Hey guys!
Jag och nisse gick och hyrde film, 9. Den va superbra faktiskt. Jättesnyggt gjord och härliga figurer. Jag rekommenderar den starkt! Spännande från början till slut! Så, ja, det blev tv-tittande istället för att träna.. Nåväl, imorn bitti ska jag med till hennes jobb där Alex schulman har ett föredrag om sin bok "Skynda att älska". Och det tycker jag verkar intressant, dels för att jag gillar Alex och dels för att ja, jag vill se honom.. haha. Nåja, ska gå och lägga mig nu, men vi hörs imorn igen och då med en uppdatering om Alex! Sov gott!

Se se se!


Träna?

Öh, ska man orka gå och träna? Nja, jag vet inte.. just nu känner jag mig rätt seg, trött i huvudet och otaggad.. Vet inte, vi får se.. I'll keep you posted! Juste, det blev ingen cykel idag, tror jag kommer skippa det när det regnar.. Förresten, måste man ha hjälm på sig? någon som vet?

Nervös nervös nervös!

Hey guys, jag börjar bli lite nervös inför måndag. Jag menar, det är min första dag på mitt första riktiga jobb, med mina första riktiga kollegor. Åh, jag hoppas att det ska gå bra! Just nu väntar jag på att pappsen ska komma hem så att jag kan cykla iväg till Kista, även om inte vädret är så tilltalande. Jag måste kolla hur lång tid det tar för mig att komma dit! Enligt världens bästa Sofie tar det ca 35 minuter, och det är helt okej! Så ska jag kolla in gymmet där också. Nu ska jag däremot läsa alla instruktioner till nya jobbet. Och hurrni, jag vet att många tror att Exchange Finans vad med på uppdrag granskning, där det handlade om pengatvätt, men så är inte fallet. De företag som var med i programmet var Forex och X-change. Inte mitt fin fina företag! Bara så ni vet! Men vi hörs senare!

Jag är lite för sleten för att visa min feja just nu..



Nej, inget firande här inte..

..Madde hade glömt bort vår dejt, så det blev inget. Men på lördag smäller det iaf, hoppas jag om hon inte glömmer det också (madde: läs peek!). Nåja, jag sitter här och är lite hungrig, funderar på om jag ska träna, eller om jag ska göra det imorn.. Måste också cykla en gång till Kista för att se hur lång tid det tar dit, kommer ju cykla till jobbet! "Cykelreseplaneraren" säger att det ska ta 33 minuter ungefär.. Men, med min cykel vet jag inte om det stämmer. Den är nämnligen en gammal cresent, stålram och oväxlad.. Så vi får se. Kanske gör jag det imorn om det inte snöar! I'll keep you posted! Men nej, mat vare ja.. Pusshej!

Min cykel är en föredetta skrothög utan hjul.. Men efter att jag renoverat den:

Blev den så här fin, med hjul och allt!



Heltidsanställd på Exchange Finans - check!

Yes, nu är alla papprena på skrivna så nu är jag officiellt heltidsanställd på Exchange Finans! Så nu väntar jag på ett livstecken från madde, sen ska jag in till stan! Men, nej, måste gå och kissa, dock bjuder jag här på två fin fina bilder på mig! Grattis till er!

Visst har jag rätt fin frilla idag?


Jag ÄR snygg idag!

Mot Globen och nya äventyr!

Hey guys! Nu ska jag sticka till globen för att skriva på alla papper för nya jobbet! Yey me! Sen ska jag runt fyratiden träffa madden för att fira! Det kommer bli awesome! Men, en sak jag inte tycker om är att det just nu snöar utanför mitt fönster.. Och som jag tänkte cykla till tunnelbanan.. Damn you weather! Nåja, jag får väl gå.. Frågan är dock om man ska ta ett paraply eller inte.. Jag menar, det kan ju börja regna liksom! Nej, nu måste jag röra på mig! Wish me luck!





8 timmar i en kassa..

Hey guys! Det ska bli väääldigt intressant och se hur jag ska orka jobba 5-7 dagar i veckan.. Jag är typ död nu efter 8 hela timmar i kassan på biltema.. Nåja, jag får vara glad över att jag har ett jobb :D Imorn ska jag träffa madde vid fyra för att fira att vu båda har jobb, så det blir x antal vinglas! Yes yes yes! Sen ska jag ringa banken imorn också.. STORA planer på g! Nej, nu ska jag äta för en gångs skull! Pusshej!

Aj aj aj va sliten jag är!

I've got a feeling..

Ikväll va jag på promenad med min älskade Josse. Det finns en liten melodi som jag alltid tänker på när jag träffar Josse, den går: "Josefin fin fin, rulla upp din rullgardin.." Jag vet inte varför, men den passar.. Haha:D Vi gick iaf runt sjöarna, råstasjön och lötsjön. Ganska fort gick vi, med massor att prata om! Vi träffas alldeles för sällan nu för tiden. Ni måste förstå att jag, Josse, Andrea och Akex umgicks 24/7 när alla bodde i Solna, och helst innan vi började på gymnasiet. Nu ses man nästan aldrig, alla har så mycket att göra, sen är det ju bara jag som bor permanent i solna också.. Men, ikväll var det en trevlig promenad!<3 Men nu måste jag sova för imorn är det jobb på agendan, 9-18 på Biltema! Så, vi hörs imorn guys!

Godnatt från oss!



Accepterande av storlek..

..är någon Stompe hoppat över. Han tror att han får plats i världens minsta kartong.. Btw, imorn blire jobb på Biltema, 9-18. Jag längtar redan till maj-lönen! Orkar inte skriva så mycket idag, så, bilder får göra det åt mig.

Så nära, men ändå så långt ifrån..


Plantera på ballen

Hey guys, jag vet inte riktigt om min bloggtorska gått över, vi får se. Idag har jag iaf planterat alla blommor som jag och mor köpte igår, blev riktigt bra faktiskt. Kolla själva..




Jag är rätt nöjd!

Nu borde jag väl sätta igång med mitt rum.. Orka?

Trött, sliten och otaggad..

..där befinner jag mig just nu. Jag och mamma åkte aldrig till stan, det blev solna centrum och plantagen. Fick dock med mig ett par vita höga converse ifrån solna c. På plantagne köpte jag och mamma ungefär hela affären, kändes det som. Själv är jag extra nöjd med mina smultronfrön. Så nu ska jag lägga dom på en tallrik med lite jord och äta, nej, låta dom gro i ett mörk rum. Sen i juni, då ska dom få gå ut i den friska luften! Yey! Jag lovar att jag kommer spendera massor av tid på balkongen i sommar. Men min grill, alla blommor och mina smultron! Nåja, jag hoppas att min bloggtorka är över tills imorn, nu ska jag sova, är som sagt inte så up and go just nu..

Oh happy day!

Gu va härligt det är att vakna upp med sol utanför fönstret. Iof kan jag tycka att det är rätt skönt när det regnar ute också, men just idag älskar jag solen. Jag och mamma ska åka in till stan idag också, för att sätta oss på en uteservering, äta lite god mat och kanske dricka en cola. Eller ramlösa. Vi får se om jag har något att visa sen när vi kommit hem. Who knows? Nåja, ska gå och fixa iordning mig! Hörs sen!

Man, jag saknar Thailand!



It's like.. forgetting the words..

Hey guys.. Här ligger jag framför tvn, helt ensam. Okej, hunden och katten är med mig, men annars ensam. Hann iaf träffa madden en ganska lång sväng idag<3 Vi hade ju typ inte träffats på två(!) veckor! Men vi hann käka sushi, hyra film och snacka ovärderligt skitsnack! Men, sen skulle hon träffa Patrik (som jag inte alls bara blev vän med för att få tillgång till hans kompisar, nej Patrik, madde ljög!) Nåja, jag har ingen vidare inspiration till att blogga, dels pga av att jag inte gjort något intressant och sen att typ ingen kommenterar. Man, jag har ca 30 läsare och det är ungefär tre som kommenterar, och det är alltid samma tre. Guys, skärpning eller? Aja, jag går och lägger mig nu så hörs vi väl imorn. Peace out.

Min bäbis, typ.




Hemma för att vända

Hey guys, har precis kommit hem från stan, och oj oj oj, nu har jag mycket att tänka på vad det gäller väskor (fick mejl igår att min miu miu va slut! NO!). Så nu har jag vidgat mina vyer.. Men nu ska jag ta bilden och hämta madde på hennes jobb Fossil! Yey! Så, I'll talk to you guys later! Pussmjau!

Världens sjukaste dröm

God morgon guys!
Jag har faktiskt varit uppe ganska länge, och har hunnit med att köpa gymkort under den tiden! Yes, nu är jag på gång! Körteln kan ta sig, för nu vill jag börja träna igen! Hur som helst, i natt drömde jag världens sjukaste dröm, det är nästan som en action film/superhjältefilm.

Iaf, drömmen handlar om en massa kändisar som knarkar och dricker alldeles för mycket. En efter en råkar ut för maffian, som misshandlar som till dom näst intill är döda. Men, så fort dom lämnat sitt kända offer för att dö kommer det en man, som är snäll men ändå sträng. Han är lite som Gibbs i NCIS. Han tar med sig offret till en stor och nybyggd villa som ligger helt öde. Här får offret vård. När offret senare är så friskt får dom gå ut på en jättefin altan, med sjöutsikt. Solen skiner jämt och vindarna är milda. Det är ganska många kändisar som kommit hit, och inte förns man är helt frisk och fri från droger och alkohol får man lämna stället. Dock blir det problem när maffian upptäcker att deras offer inte är döda. Dom startar en jakt på denna mystiska man som hjälpt och självklart hittar dom huset. Kalabalik uppstår och alla är skiträdda, jag är i drömmen en av alla patienter, är inlåst på en toalett och precis när ett pistolskott kommer farandes genom dörren vaknar jag. Shit alltså, drömmen va så verklig. Kanske kan det bli en bra film någon gång?

Nåja, nu ska jag och mamma in till stan och strosa runt lite. Så, vi hörs senare guys! PussKram




Att skriva upp sig på en lista..

Guys, jag vet inte om ni varit med om det, men jag har.. I höstas skrev jag upp mig på listan hos Collage, för, jag ville ju ha gratis inträde. Dock medgav jag inte att dem skulle få skicka en massa sms till mig. Så en kväll fick jag ett sms, jag tror det va innan Lucia, där det stog: "Hej, det är Linda, har du köpt biljetterna än? Vi ska träffas klockan två vid Collage, ses där!" Jag tänkte: "wtf? vem fan är du?" så jag försökte söka på numret på hitta.se och eniro.se men, det fanns ingen på det numret. Istället googalde jag på det och kom in på ett forum där man diskuterade detta nr, uppenbarligen hade flera fått det och uppenbarligen så var det från Collage, som genom att ljuga få folk att köpa biljetter till deras lama luciafirande. Jag blev så förbannad så efter ett tag skrev jag ett mejl till dom:

Hej!
Ikväll fick jag ett sms från någon Linda, som inte existerar.
Att lura folk till att köpa biljetter är väldigt lågt. Så, nu ber
jag er att sluta smsa till mig, jag bestämmer gärna själv
om jag vill gå till collage och festa eller inte. Och nej, det
kommer inte hända igen efter denna skit.
Mitt nr är 07029156** och radera gärna det från eran lista.
Mvh Ida Efraimsson


Sen dess har jag inte fått något sms, och jag känner mig riktigt nöjd. Så, ser ni mig, har problem med liknande skit, är det bara att säga till.


YOU! FFS, STOP MESSING ME!

Spöken, mormor och kärlek

Hey guys!
Har legat och sovit en stund men ligger nu och slötittar på Ghost Whisperer. Och, det får mig att fundera. Eller, jag har funderat på det länge. Min morfar dog när jag va 6 år. Så, jag kommer inte ihåg honom så mycket, men, jag kommer ihåg att han tyckte om mig - och jag honom. För en 7-8 år sedan flyttade jag och min familj in i mormors lägenhet och hon flyttade in i vår gamla. Hela tiden tyckte jag att det kändes som ett tryck liksom, i lägenheten. Stompe (katten) såg ibland ut som att han tittade på någon, vilket adlrig händer nu för tiden. Men iaf, jag tror och är ganska säker på att morfar va kvar här, på något sätt..

Iaf, år 2005 dog min älskade mormor, som en blixt från en klar himmel. Ungefär tre veckor innan skulle jag åka på språkresa till Malta. Samma dag jag skulle dit var jag och hälsade på mormor, i början va hon som vanligt. Men sen, när vi skulle säga hej då, då kände jag att det va något.. Hon pussade mig flera gånger på kinderna, kramades som hon aldrig gjort förr. Varje gång vi skulle gå ifrån henne följde hon oss ut, men hon stannade alltid i dörröppningen och sa "nu stänger jag". Så stängde hon dörren och låste. På så vis visste både hon och vi att hon låst efter sig. Men, den här gången ville hon inte stänga först, nej, vi skulle vinka hej då till henne. Tre veckor senare dog hon och jag hann inte träffa henne sen den gången jag åkte till Malta.

Tillbaka till lägenheten, så är den mycket lättare nu, morfar är inte kvar och Stompe sover i stort sett hela tiden. Han stannar aldrig till längre och följer något med blicken. Jag vet inte. Men jag tror på det övernaturliga, i viss mån. Well.. ni kan tycka att det här är hur konstigt som helst, men för mig, betyder det massor. Man, jag saknar henne. Well.. Ska ta och ta itu med seriös tvtittning nu.








I knew it!

Jag visste att madde den lilla räkan skulle reta mig efter gårdagens YOU! FFS!. Kollade på mobilen imorde och mycket riktigt, där var ett sms som innehöll skratt och "du ser lite trött ut". Någon gång ska jag hämnas.. vänta du bra (madde alltså, haha). Nåja, vaknade upp med tjock hals och regn. Kan det bli mycket bättre? Ja, mycket! Nåja, jag ska bädda ner mig i soffan med lite varm choklad och försöka kurera mig så gott det går. Man, det här som är mina sista lediga dagar, så blir man sjuk? Va fan är det för nått liksom? Nej, det är inte okej. Well, blir väl kanske att kolla på Harry Potter eller 30 Rock, eller.. ja, jag vet inte. Har egentligen ingen lust men hey, vad gör man inte om man är sjuk?

Förresten, äre någon mer än jag som snor gamla skjortor från sin pappa? Pappa har massor av coola skjortor, i jeans, och jag bara älskar dom. Visst är dom alldeles för stora för mig, men med rätt outfit kan jag rocka dom ändå. Pappa var en riktig cooling när han va ung, han kallade sig för Effe Boframsson, istället för Bosse Efraimsson. Det tycker jag är rätt kul.

Världens coolaste pappa som ung.


Jag som ung. Finns där några likheter? Här har jag faktiskt på mig pappas ûbercoola skjorta!

I'm off to bed..

Nej guys, med en allt svullnare hals går jag och lägger mig. Så, god natt mina vänner, så hörs vi imorn!

Äre bara jag som älskar känslan av nyklippt hår?

Guys, vi har en vinnare!

Motivering: gymmet har simbassäng, gym och ligger bra till, är även relativt billigt. Gymmet finns även på min hemort, inne i stan (där jag kommer jobba i början). Jag är även bekant med gymmet sedan tidigare. Kan ni gissa er  till vilket gym som vunnit? Om inte är ni dumma i huvudet, nej då. Men gymmet jag bestäms mig för är..


Yes box! Jag är så taggad!

Drömma sig bort..

Hey guys, här ligger jag och fryser. En förkylning verkar vara på väg, på riktigt! Nåja, har iaf tvättat fyra(!) maskiner idag, så lite nytta har jag ju gjort.. Dammsuga får jag göra imorn, om jag orkar. Nej, just nu ligger jag och drömmer mig bort till sommaren och all den grönska som finns då, jag älskart! Ska försöka alstra lite energi nu guys, men njut av en riktig sommarbild på Stompe en dag på landet!

Där uppe på "balkongen", som pappa byggt, är det nice att sitta och läsa med en kall läsk i handen.

Att vara osminkad

Okej guys, en YOU! FFS! blire idag. Och idag riktar den sig till alla er som säger "du ser lite trött ut". Alltså, jag vet inte hur många gånger jag har fått höra den kommentaren bara för att jag varit osminkad. Men, va fan, jag ser ut så här när jag är osminkad, betyder det att jag har ett trött ansikte? Kan jag inte va osminkad utan att se trött ut? Sen, visst att man kan va trött, men man vill ju inte att det ska synas. Sen har man ju dragit en vit lögn någon gång, typ, på gymnastiken i skolan, om man hade värsta mensvärken och inte alls hade lust att göra kullerbyttor, så har man sagt "jag känner mig lite risig idag.." så får man tillbaka, "ja, du ser lite blek ut". I själva verket har man inte alls kännt sig risig. Det egentliga problemet låg i att man va osminkad. Nej, jag vet inte, jag kanske har ett trött och risigt utseende, vad vet jag? Men, ser du mig, och jag är osminkad, säg då för faan inte "du ser lite trött ut". Coz, I might kill you.

YOU! FFS, STOP WITH THE NONSENSE COMMENTS!

I'm feeling blond today..

Man, här sitter jag, instängd i en lägenhet och väntar på att någon fastighetsnisse ska komma och byta någon termostater. Känns lagom inspirerande.. Nej, men jag ska faktiskt sätta igång och städa lite snart, det ser ut som om en klädbomb smällt. Så, det blir till att tvätta och dammsuga idag. Känner mig fortfarande lycklig över att jag fick jobbet på Exchange Finans! Så, även fast att jag har mina blonda stunder så är jag nog ganska smart, innerst inne. Eller? Nåja, skulle vilja ut och springa idag också, men min körtel vill sig inte riktigt. Sen börjar jag känna mig lite matt i huvudet, så jag hoppas att det inte är någon slags förkylning på gång. Det vore alldeles för trist! Nej, om man skulle försöka sätta igång ra.. Uuh.. Vill inte!

Kanske ser jag nyvaken ut, men det är jag inte, bara osminkad..haha

SATS eller Nautilus?

Man, ska ju börja träna på gym igen, men jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska ta. Båda finns i Kista, där jag kommer jobba. Men, jag vet inte. Nisse har på Nautilus här i Solna, men med deras kort kan man träna på vilka gym som helst (inom Nautilskoncernen såklart). Dock vet inte jag vart i Kista Nautlius ligger, och jag vill inte att det är för långt ifrån jobbet/tunnelbanan. Så, då har vi ju SATS. SATS ligger i Kista Science Tower (eller vad det heter). Dock finns det inget SATS här i Solna, utan då får man ta sig antingen in till stan eller till Sumpan.. Nej, jag vet inte. Sist jag tränade på SATS var det inte alls någe bra, så nej, jag är väldigt klyven i denna fråga. Dock ska jag nog ta och kolla in båda i Kista innan jag bestämmer mig. Tror jag. Priset skiljer sig ju också 2000 spänn.. Man, jag tycker det är fett svårt alltså. Vi får se guys!
eller

?

Hell-o!

Yes, nu har jag och Nisse precis sett det fjortonde avsnittet av Glee. Jäklar hurrni vad bra serien är! Och nu måste man vänta ytterligare en vecka på nästa avsnitt! Jobbigt! Well well, avsnittet var iaf suveränt och jag kan nu somna som en glad kvinna. Dessutom har jag ju fått jobb! Förstår ni hur stort det är eller? Jag är iaf fett glad och går runt med ett larvigt leende på läpparna heeela tiden! Så imorn ska jag ta och njuta av min sista lediga tid. Så det så! (Glee avsnittet va btw överraskingen, det hade ju preimär i usa igår!) Haha, jag är verkligen nördig så som jag håller på. Men, hey, that's me, what you gonna do about it? Nej, nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig! PUSS på er!

I och med Exchange Finans slipper jag jobba på grönan! Yes!

Hemkommen från stan!

Yes, har precis kommit hem efter att ha varit i gamla stan med faster och mami. Varför? För att fira mig såklart! Vi började på After.. och åt lunch i solen. Solen följde sedan med oss till en glassbar där vi tog varsin strut. Struten avslutades medan vi satt och kollade på slottet. Därefter gick vi till en liten bar, fortfarande i gamla stan, och tog varsin öl, eller, okej, jag tog en cider. Dom andra tog öl. Men där slutade vår kväll och tåget hemåt gick. Men va trevligt det va! Dock är inte firandet av mitt jobb över än, nej, på onsdag, nästa vecka ska jag och världens bästa madde fira! Yey! Har inte träffat henne på jäääättelänge! Men nu ska jag gå och laga lite mat guys, men jag pratar med er igen senare. Dessutom har jag en annan nyhet! :D

Mina älskade skor kan snart börjas användas eftersom dom sopar alla gator rena från gruuus! :D

Jobbet är mitt!

Ja, ni hörde rätt! Idag blev det klart! 26 April är min första dag som heltisdanställd på Exchange Finans! Grattis till mig! För att fira ska ni få se vad jag invisterat i på helbild, dock har jag inte fått den än, men snart! :D

Isn't she lovely? Jäklar vad glad jag är just nu! :D

Att avsky en biobesökare..

Yes, ni vet vad som är på gång! Dagens YOU! FFS!. Och idag riktar den sig till er som inte kan vara tysta under ett biobesök. Här sitter man, har betalat ungefär 100 spänn för att se filmen på en stor duk. Det är precis början som självklart är jättespännande, och så helt plötsligt hör man någon fråga "När börjar du imorn?" i normal samtalston. Konversationen fortsätter med prat om middagsplaner, planer inför helgen och ibland en kommentar om filmen (som självklart suger). Själv börjar man bli fett irriterad och försöker sucka högt så att dom förstår att dom ska va tysta. Men fungerar det? Nej, tillslut måste man ta fram sitt värsta vapen, hyschen. Man vet aldrig vad man får för reaktion från bovarna. Antingen så hyschar dom tillbaka (varför förstår jag inte), eller så blir dom faktiskt tysta utan att bråka eller så pratar dom ännu högre. Men guys, jag menar, orka mucka gräl i en biosalong? Dessutom kanske dom skulle valt en annan aktivitet som inte kräver tystnad. Och visst får man viska till sin partner,men att prata, normalt, nej, det funkar inte.

Sen finns det en annan jobbig biobesökare. Det är den som skrattar på fel ställen. Som när jag va på en jättesorglig film där en flicka dör i cancer, just i den scenen börjar ett gäng fjortisar skratta. Jag menar, vem skrattar åt döden? Vem ser det roliga i det? Nej, jag blir så trött på alla dessa idioter till biobesökare. Visa lite hyfs. Vill du skratta kanske du ska gå på en komedi. Eller? När jag går på bio vill jag att det ska va så tyst som möjligt, annars blir jag irriterad och kan inte alls njuta av filmen på samma sätt. Så, går ni på bio och jag är där, shut the fuck up!

YOU! FFS, SHUT UP MAN!

Galen film!

Shit alltså, jag trodde att det skulle va en komedi i ungefär samma anda som Super Sugen är gjord i. Men icke, visst, skämten som var med va väl roliga, annars var den väldigt blodig och kall. Faktiskt. Men, jag gillade den iaf. Kanske ingen film som tjejer tycker om, men definitivt en film för killar! Nåja, nu ska jag ta och sova. Är ganska trött efter en sömnlös natt. Så, vi hörs imorn guys! I promise you!

En ny Thailandsresa är på g, men inte förns i Januari! Yey!

Kick ass!

Yes, nu är jag nyduschad och redo för lite kick ass bio! Så nu snart ska jag och Nisse möta upp Thömas och Oskarp för lite middag innan bion! Så här ser jag ut i kvällens sällskap:

Lagom bitter sådär.

Bloggar när jag kommer hem igen guys! Kissmjau!

Har varit i huddinge..

.. med mamma, hon skulle göra någonting och ville ha skjuts dit, visst tänkte jag och fick sitta där och vänta i en timme. Boooooooooooring. Ikväll blire dock roligare, Kick Ass med Nisse, Oskarp och Thömas. Så, nu lutar det åt en springtur och en dusch. Så, talk to you later guys!

I need to confess something..

Jag är redo för lite kärlek i mitt liv. Det är inte svårare än så. Faktiskt. Eller, det finns en låt som säger det så bra, Crush! I en vers sjunger hon: "If you see something in my eye, let's not over analyze.." Och det säger så mycket. Jag har varit med i klassiska tjejsnack där överanalysering är ett faktum, och ja, jag har själv gjort det några gånger. Men, nej, jag orkar inte hålla på så, alldeles för krävande. Kärleken kommer någon gång och jag ska låta den göra det - jag tänker inte lägga mig i.. haha. Nej, jag vet inte vart jag vill komma. Jag bara, ja, saknar det där pirret i magen..

Man, jag saknar Thailand! Han va en fin kille! Eller?

Sleepless in Råsunda..

God morgon guys, sovit gott? Alltså, jag kunde inte somna.. sist jag kollade på klockan var hon 4.23, förstår ni hur sent det va eller? Nej, så nu har jag sovit till klockan 12, och det har jag inte gjort på flera år.. galet! Idag ska jag iaf hjälpa pappa att bygga golv till balkongen. Jag menar, det är ju så mycket finare, mysigare med trägolv än cementgolv! Håller ni inte med? Sen tänkte jag springa en liten runda idag. Egentligen skulle jag väntat till efter operationen, men den blev ju inställd och nu orkar jag inte vänta längre.. Så, idag ska jag springa! Yes! Men först blire brunch ute på balkongen i solen! Det ska bli nice! Hörs senare guys!

Kanske en öl till frukost? Eller?

Bada badets bad

Guys, nu ska jag gå och ta ett bad. Alltså, när jag badar så blir jag väldigt lätt uttråkad, men nu ska jag ta med en bra bok och njuta till fullo. Boken jag tar med mig heter The brightest star in the sky av Marian Keys. Den är mystisk, lite romantisk, problematisk och alldeles alldeles underbar! Sen till utseendet - guld och rosa, helt i min smak.

Den, lite härliga bubblor och några tända ljus så är mitt bad top noch!

30 klippor

Här kommer ett litet tips på den roligaste serien nu (förutom Glee då). Den heter 30 Rock och är skapad av Tina Fey - skitrolig kvinna! Se den, ni kommer bli fast. Dessutom gör Alec Baldwin sin bästa roll genom tiderna, enligt mig iaf. Så, se den om ni har tråkigt! Jag är just nu inne på säsong 2! Love it!

Se se se!

Fridlyst orm, förstår ni?


Okej, jag är skiträdd för ormar, men dom är väldigt vackra, tyvärr hade någon dödat den här på landet. Huggormen är faktiskt fridlyst. Så döda inte!

Ingen operation..

Nej, det blev ingen operation. Min körtel va fortfarande för svullen och då vill dom inte operera pga av vissa följder som kan bli rätt så besvärliga eller nått sånt.. Ja, så nu sitter jag här i solen på balkongen och försöker njuta av dagen.. Man, life is hard.. Jag bloggar senare guys. Kissmjau!!

Glad eller?

10 nya sanningar

1. Jag är skiträdd för ormar. Riktigt rädd alltså, typ, fobi rädd.

2. Jag har en skitgammal tv, minst 10 år är den.

3. Jag har min mormors ring på fel hand (vänster) för att den ska ge mig lite tur.

4. Jag läser och tror stenhårt på horoskopet i metro.

5. Jag älskar att lösa sudokus, det är avkoppling på hög nivå.

6. Nian i SvD är också rolig, men jag är inte alls nå bra på den.

7. Jag har bara en skrattgrop, och den sitter på höger sida. Den har jag fått av min mor.

8. Jag läser aftonbladet på nätet minst en gång om dagen.

9. Jag saknar mitt långa hår.

10. Jag använder hälften av alla kläder jag har.

Att hata en toffel..

God morgon guys.. Jag har vaknat på hel fel sida idag och det firas med ett YOU! FFS! inlägg. Och idag riktar det sig till alla som tofflar med en respektive. För, visst, alla har ju en egen vilja och blablabla, men, faktiskt beror oftast tofflingen på en av personerna i förhållandet. I mitt fall fick jag inte umgås med någon eftersom det oftast genererade i otrohetsmisstankar och att jag inte va kär. Så, därför blev jag en sån illa omtyckt toffel. Så, egentligen riktar sig det här inlägget till er som får den andra att bli en toffel. Jag menar, guys, man måste ju få ha kompisar och intressen, förstår ni inte hur instängd man blir annars? Och nej, bara för att er flickvän/pojkvän vill gå ut en kväll eller träffa en kill-/tjejkompis betyder inte det otrohet. Det betyder bara att man vill umgås med sina kompisar som alltid funnits där. Det är inget konstigt med det. Sen så tycker jag personligen att det är bra med lite space, jag menar, då längtar man ju till sin respektive och när man väl träffas är det ju underbart! Så till alla tofflar där ute som gör sin respektive till sin alldeles egna toffel, back off ffs!


YOU! FFS MAN, LET YOUR PARTNER HAVE SOM FUN!

Ida Efraimsson - obefintlig?

Jag provade bara för skojs skull att söka på mig själv på hitta.se, men till min fasa fanns jag inte. What the fuck liksom, det går ju inte. Bara så ni vet så finns jag på riktigt. Jag lovar!

Det här funkar ju liksom inte.. Jag finns, men under min mors namn!

Dags att sova, operation imorn!

Hate on me..

Guys, jag har nått att erkänna.. Kommer ni ihåg den här:


Well.. it's fake. haha, inte trodde ni väl att jag skulle gå och tatuera en så ful döskalle heller.. Ni är galna! nåj,a nu vet ni det iaf.. haha! Kissmjau guys!

Det va kul men..

.. krossen va alldeles för stor för mig, så, det närmaste jag kom va när jag fick skjuts.. Men, nästa gång ska det förhoppningsvis finnas en i lagom size. För, det verkade fett kul och väldigt väldigt läskigt. Innan det här året är slut ska jag ha kört kross, så de så. You have my word on that! Nåja, trevligt sällskap var det, om än ganska nördigt (dvs, Bobo, Johan och Tommy), inte visste jag att det fanns mycket att prata om när det gäller krossåkning, men tydligen. Nåja, nu är jag fett trött och ska vila mig lite inför årets första springtur! Solna strand, here I come! Så, vi hörs senare guys!

Världens bästa vakthund, hey?

 


Investment for life..

Hey guys. Om några veckor kommer jag göra en ny invistering. En väldigt fin sådan.. Ni ska få en liten glimt av den. Idag ska jag göra något jag aldrig gjort förut, nämnligen åka cross! Jag vet inte om det är kul, men prova ska jag. Förhoppningsvis dör jag inte på kuppen, men man vet ju aldrig. Så nu måste jag gå och klä på mig lite, kan ju inte gärna vara naken liksom(:

Här är sneek peeken på min nya invistering! Spännande va!?!

Talk to you later guys!

Guys, it still fits perfectly!


Kolla! Fint va? Tänk vad mycket den här mössan betydde, den betydde typ allt, och så har man den typ 2 ggr. Slöseri! Men, den passar fortfarande!

Vissa kallar mig Säpo..

Varför just säpo vet jag inte, jag menar, dom är väl inga direkta detektiver? Nej, men för att komma till saken gör dom det för att jag är så nyfiken. Och ja, jag är riktigt riktigt nyfiken av mig. Men, nåja, det är inte alltid till min fördel.. Många blir irriterade och arga för att jag är så frågvis, andra tycker att jag lägger näsan i blöt. Men jag, jag vet vad jag vill, och det är bara att få veta alla hemligheter. Det är inte svårare än så.. faktiskt.

Till något helt annat, min älskade kamera lämnade mig igår för att sedan upphittas av världens bästa Jimmy, där den lämnat mig. Men, jag får inte tillbaka den förns imorn, därav den dåliga uppladdningen av bilder. Hope you'll forgive me guys! I know I will!

Nej, nu är det dags för lite lasagne och coca cola! Yummi! Talk to you soon!

Chilli! Från en photoshoot med Fritz unt Axel.

Mildly attractive look..

Guys, som dom flesta vet så slutade jag ju ta mina mediciner i januari i år, men alltså, jag vet inte, men jag tror fan inte jag hittat mig själv än. Jag läste någon artikel där det stog att man fick en förändrad personlighet, och då, då tänkte jag att näää.. så är det ju inte, men, nu i efterhand kanske det faktiskt är så. Okej, det är jättesvårt att förklara, men, hur som helst, det är jätteskönt att faktiskt kunna säga "jag är frisk". Jag är frisk, inte riktigt hel och tipp topp, men, frisk, i grunden. Och det är jävligt skönt guys. Fan, sätt er och blunda en liten stund bara, känn efter om ni har några krämper, något att verkligen va ledsen för, har ni tandvärk? It's all about the details baby. Inse hur lyckligt jävla lottade ni är om ni kan känna efter och se att ni inte har något av det jag skrev. Det är inlägget är flummigare än flummigast, så, ta det med en nypa salt. Love ya!

Nu blire Glee!

Rise and shine!

God morgon mina kycklingar! Jag vet inte vad det är för fel på mig för, varje gång jag varit ute, det spelar ingen roll hur sent/tidigt jag kommit hem, så kan jag inte sova längre än till åtta! Det är jobbigt och skitgalet! Man, jag trodde faktiskt att jag skulle sova liiiite längre idag, men icke. Så nu ligger jag här i sängen, nyduschad  och klarvaken!

Typ så här ser jag ut just nu.. eller?

Party like a rockstar..

.. eller som mig o elli, vi kom precis hem och är riktigt riktigt trötta.. Nåja, det var en händelserik kväll vill jag lova! Nu ska vi soooooooooooooova!

på min arm står det "Catch me if you can"

I'm off..

..to Solna Centrum en sväng, för att fördriva tiden.. Elli kommer inte förns vid fem, det är give and take fyra timmar dit. Nåja, ska försöka att gå en liten pormenad men det är ganska svårt i och med min körtel som inte alls mår bra (ska antagligen operara bort den nästa vecka). Ska faktiskt till herr doktor på måndag! Yey! Eller?

Nej guys, mot Solna Centrum vare! Kissmjau!

Nighty! Wait.. what?

Ge mig!

Den här underbara ringen från CC Skye, jag skulle kunna döda för den!

Love it!

Who the hell are you?

Hey guys, ännu en ny dag, tänk att dom alltid kommer! Jag kunde inte riktigt somna så fort igår, så jag började tänka (shit, hon tänker, jag vet). Liksom, jag undrar hur jag uppfattats av människor. Är jag den där jobbiga tjejen som pratar för mycket och bara "syns", eller är jag den där supersnälla som verkar vara rädd för att verkligen synas, en sån som kanske är en riktig stjärna inombors. Kanske är jag den där tjejen som man inte riktigt kan sätta fingret på(nej, inte bokstavligt talat), hon som har svår humor, pratar lite för mycket och är ändå snygg. Nej men ärligt guys, det är ju jättesvårt! Jag vet hur jag är som person, men jag tror bara att min familj och typ mina närmaste kompisar verkligen vet hur jag är. Man, vilket läge man är i! Nåja, vad är väl en bal på slottet?(tänk nu att jag är balen på slottet), trist och tråkigt och, alldelels alldeles underbar. Där har vi mig i ett nötskal, eller, i andras ögon verkgar jag vara som R.E.A = rolig, elak och aktuell.

From som ett litet lamm.. eller?



Jag tror jag hittat den!

Världens finaste kärlekslåt: True colors! Alltså, det är världsklass på texten, musiken och ja, jag vet inte.. Har alltid haft svårt för sånt men den här gillar jag verkligen! Som någon annan skulle sagt: Jag gillarn!

I can see your true colors, eller?

Apropå kläder, är det bara jag som har massvis med kläder men inget att ta på sig? Jag förstår inte! Alltså, nej, jag har absolut inget att ta på mig, det är helt sjukt. Jag vet inte vad det beror på heller.. Varför kan man inte ha en smak som sitter i? Då skulle man ju aldrig tröttna på kläderna man har. Suck, jobbigt att va tjej, eller, har killar också det här problemet? Om dom har så är det nog inte alls lika utbrett.. Nåja, ska dyka in i garderoben och rensa lite, talk to you soon guys!

Imorn kommer..

..Elli!!

Party animal!

Vi ska festa, umgås och ha riktigt kul! Just nu chillar jag på soffan, dricker lite mjölk (röd såklart) och tare lite lugnt. Det är NICE! Har även varit förbi på systemet och laddat med lite alkoholhaltiga drycker - we like! visar sen guys! Kissmjau!

En Ko och massor av Chilli

Nu har jag kommit hem igen efter en fartfylld stund hemma och Gustaw och Ko! Chilli var i början en riktig kärring, ville inte leka och bara morrade.. Men sen, när vi gick ut med om små glinen, då blev det fart! Dom är sååå söta (jag är fullt medveten om hur nördig jag låter just nu). Iaf, på vägen hem stannade jag till på systemet och åhlens, va tvungen att köpa ett par vita tygskor - det går åt ett par varje vår/sommar för mig. Varför? Jag använder dom jämt! Här är dom iaf!

Lägg gärna märke till mina omaka strumpor, matchar tröjan på hög nivå!

Nu ska jag hjälpa pappa med att klä om en fotölj, vi har redan gjort en här hemma. Det är från början en fotölj från Svenskt Tenn, men den va så sliten så vi klädde om den, jag o pappa alltså. Kolla vad fin den blev!

Grejerna som ligger på/bredvid är vårat nuvarande projekt..

Att plocka en hundbajs

Idag börjar jag dagen med en "You! FFS!" och den riktar sig till alla hundägare som inte plockar upp efter sig. Jag menar, visst, det är inte alls ofta som jag själv råkar sätta ner foten i en hög hundskit, men, Chilli däremot, hon gör det vid nästan varje promenad. Och förstår ni hur ofta hon måste ta ett bad? Visst har jag själv lämnat en skit här och var, men, det är bara när jag är på landet och inte har något påse, dessutom brukar jag ta en pinne och försöka få ivägen skiten ifrån gångvägen (förutom den gången hon sket sist när vi va på landet). Hur som, här hemma i i stan skulle jag aldrig lämna en skit, för, jag vet hur irriterande det är. My point is that, ta upp bajsen efter er hund för jag har fått nog med duschande av Chilli. Har ni ingen påse, använd en pinne och få bort bajset ifrån platser där människor eller hundar går. Det är inte alls jobbigt, här kommer en liten guide för hur du plockar upp bajset lättast:

1. Ha alltid en påse i fickan, har du inga fickor, knyt den löst runt kopplet.
2. Medans hunden sitter och gör sitt, ta lugnt och sansat fram påsen, eller knyt loss den.
3. Öppna påsen och stoppa in ena handen i den.
4. Lokalisera bajset.
5. Tag upp bajset med påsen som du nu har runt handen.
6. Knyt ihop påsen.
7. Håll i påsen tills lämplig papperskorg visar sig.
8. Släng påsen i papperskorgen.

Tada! Du har nu plockat upp din hunds skit! Grattis! Så, är du ute med din hund på promenad, i mina trakter, plocka då för fan upp bajset!


YOU! PICK UP THE POOP FFS!

Destination: unknown









Jag har också snott..

..ihop några colakakor. Första gången jag har gjort just kakor och dom blev jättegoda! Hmm.. egentligen tycker jag är det är fett kul att baka och laga mat, kanske borde man bli kock? Tål att tänkas på!

Som Ernst skulle sagt, "där har vi dom"

Nu ska jag glo på tv, ta en kaka och njuta av slutet av denna onsdag! Kissmjau!

Resultatet:


Det smakade väldigt bra, 4/5 enligt mig!

Back in the days..

.. så var jag brunhårig och hade jättelångt hår, kommer ni ihår det? Jag gör det inte iaf. Men, så snygg, smal och ung jag var.. Dit ska jag tillbaka! And I'm on my way!

Så liten jag var.. Tror jag är 17 här! Haha!

Frukost, lunch och middag

Trevlig morgon guys, hoppas ni sovit gott! Jag har sovit, men inte så gott, för, så fort jag rört på mig har min ljumske skrikit av smärta. Jag vet inte men det har något att göra med min körtel. Nåja, ska till doktorn på måndag iaf. Ikväll ska jag laga mat till la familia, tror jag. Om jag orkar, men det gör jag nog. Det blir ett efter ett recept av världens bästa kock, Leila Lindholm! Hon är så himla duktig. Så, idag får jag och familjen äta Smokey Burger de Luxe! Ska bli riktigt mums!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen blir det ännu en slö dag framför tvn. Nåja, jag hoppas få svar från Exchange idag. Orkar inte vänta längre..


Vi får se om mina ser ut så här när jag är klar!

What's up..

is that.. people just don't like me.. nää, bullshit. Ja, jag har i stort sett inget att tillägga till dagens bloggande, mer än att jag ska gå och lägga mig, försöka göra något vettigt imorn också och.. hmm.. ja, jag vet inte.. Nåja, som sagt ska jag sova nu och det är omedelbums. annars kommer jag ligga och vrida och vända på mig hela natten.. Vetni vad jag längtar efter..? Nej, inte vinet, utan sommaren. Alltså, verkligen längtar, mycket! Tänk att gå barfota på en gräsmatta som är lite fuktig efter nattens dagg. Jag tror det är världens bästa känsla faktiskt. Det är väldigt speciellt och alldeles alldeles underbart. Ni tycker kanske att jag är värsta trista människan nu (but we both know that's not true), men, jag älskar daggen i gräset! Det känns som om det är rent, pure, obefläckat. Nej, jag ska väl lägga mig och drömma om gräset, så vi hörs imorn guys och då förhoppningsvis med en lite gladare Ida vid rodret! Kissmjau!


Min kissemjau är så söt, eller hur!?!

Ja men du hör ju inte, ja men du lyssnar ju inte..

Dagens "You! FFS!" går till er mobilpratare som pratar till hela tunnelbanevagnen/bussen/cafét. Här går man lugnt och sansat av tunnelbanan och så helt plötsligt, som en blixt från en klar himmel, så skriker någon "HALLÅ!!!" i örat på en. Ja, hej på dig också får jag lust att svara. Jag menar, har du dålig mottagning, lägg på och ring upp när du har bra istället. Börja för faan inte och skrika. Det hjälper inte, är väldigt irriterande och otrevligt. Att du var på den och den krogen igår eller att din tv slutat fungera är inget jag är intresserad av. Man kan prata i en vanlig samtalston när man pratar i mobil, man behöver alltså inte skrika. Förstår ni var jag vill komma? Jag är trött och irriterad på folk som skriker i telefonen på offentliga platser, jag har inte valt att lyssna på erat samtal, så låt mig slippa, ska du skrika kan du väl skrika tyst. Så, ni som gillar att utöva denna sport, ser ni mig, ge fan i att prata i telefon!

YOU! STOP CRYING AT THE PHONE FFS!

Old friends, but good old friends!

Nej guys, nu ska jag till Rickard Idengren, min gamla bästa kompis i låg o mellanstadiet, om inte till högstadiet! Han har ju köpt egen lägenhet vid fridhemsplan! I like it! Talk to you soon! Kissmjau!

Jag tänkte börja den här dagen..

..med att gå en promenad i det vackra vårvädret. På med skorna och ut genom dörren, det är egentligen allt som krävs, ändå känns det så himla tungt! Nåja, jag ska ut, måste ju börja rocka mina nya glajjer, ett par Ray Ban Cats! Jag bara älskar dom! Visst, Wayfarers är också snyggt, men just nu bryter jag mönstret och kör på ett helt otippat par, eller hur!? Nu har alla i familjen gått, så det är bara jag hemma just nu, och vad gör jag? Jo, jag väntar på att få svar på diverse jobb, men som ni vet så vill jag ju väldigt väldigt gärna ha Exchange jobbet.. Oh du snälla gud, hjälp mig lite här nu.. Snälla? Well, ut i solen var det, men vi hörs senare! Kissmjau!

Damn, I just love them!

Kissalicious

Hey guys, just wanna say goodnight! Jag har så tråkigt att jag går och lägger mig istället.. Förstår ni då hur tråkigt jag faktiskt har? Galet tråkigt.. Nåja, veckan bjuder på lite skojigheter, bland annat hemmafest, Gustaw och utgång.. You see, det kommer hända massor framöver, tror jag! Men nu, sova, bjuder på en gammal puss jag hade i bakfickan.. Sov gott så hörs vi imorn! God save the Idalicious!



I'm home!

Hey guys, I'm home! Äntligen! Jag trodde nästan inte att det skulle bli av idag heller! Så, nu är jag väldigt sugen på vin och trevligt sällskap - anyone for bira? Nåja, jag är iaf nyduschad så nu ska jag ta och njuta av denna underbara doft av nytvättad! Haha, ni får istället njuta av lite bilder från random occations! God save the queen!








Trevlif kväll guys!

10 sanningar

Här kommer 10 sanningar om mig:

1. Jag är mörkrädd, och då menar jag mörkrädd. Inte i mitt rum, men utomhus och i stora rum. Jag tycker verkligen att det är skitläskigt. Kanske verkar jag cool, men det är ju bara för att skydda mig själv..

2. Jag gick ut gymnasiet med IG i Historia A. Visst, det berodde på att jag bytte skola och missade just den kursen, but still, ett IG.

3. Jag har krockat. Inte med en annan bil eller person, nej, jag backade rakt in i en mur, i ganska hög fart. Hur? Jo, jag skulle köra upp för en garageplats, och då skulle jag hitta dragläget i en uppförsbacke och bakom mig var ju den här muren. Jag glömde dock att lägga i ettan - backen låg istället i, så jag gasade rakt in i muren. Bilen blev kvaddad och jag ledsen.. Men det är snart 3 år sen och efter det har inget dumt hänt (ta i trä).

4. Jag har inte duschat sen i.. hmm.. fredags, förstår ni hur äcklig jag är just nu?

5. Jag har en talang som bara några vet om. Jag kan spela kornett! Gjorde det i 10-11 år? Och vilken talang jag var! Ska faktiskt börja igen. Spelade lite trumpet idag och va kul det var! Insåg hur mycket jag faktiskt saknat det.

6. Jag spelade kornett för pappas skull - hans stora idol Bix Beiderbeck spelade och ja, jag ville ju inte göra pappa ledsen, så jag började.

7. Jag gick upp 3 kilo(!) i Thailand, men, dem är på väg bort i skrivande stund.

8. Första gången jag var utomlands var jag 7 år, till mallorca med mamma, pappa och nisse.. efter den resan åkte jag ingenstans förns språkresan till Malta 2005. Det dröjde alltså ganska länge innan jag flög igen och jag var väääldigt flygrädd. Dock inte längre - nu älskar jag det!

9. Jag köpte min Louis Vuitton väska för att hela ett brustet hjärta..

10. Jag har framförallt tre krav på min framtida pojkvän, du ska: ge fan i vad jag väger, låta mig göra det jag älskar mest; att se bra ut och klä mig i sånt jag tycker är snyggt utan att beskylla mig för otrohet och låta mig gå ut och ha kul med allt va det innebär (följ dock gärna med, ibland). Det finns faktiskt fler krav, men dessa är grundläggande.

Spännande va? Jag tycker det iaf. Nu ska jag gå och lägga mig så att det blir imorn någon gång, är en smula trött på landet och imorn får jag åka hem! Yey!

Att dricka på en vardag..

.. är något jag sällan gör, men väldigt gärna gör imorn. Tänk er en iskall bira, eller ett glas vitt vin inne i gamla stan, i solen, med en vän. Låter det inte underbart? Sen kom jag på en rolig grej jag ska göra någon dag. Jag ska först dricka mig ganska, eller, nja, lagom full, sen ska jag springa hem från stan. Ja, springa! På med dojorna och springa hem. Det är väl.. ja, va kan det va.. 7 km? Och, jag brukar alltid känna att jag har extra kraft när jag är lite berusad så, det kan ju vara ett vinnan koncept. Okej, antagligen inte, men jag ska prova iaf, så får vi se. Idag var ju tanken att jag skulle åka hem med jag vette fan om jag orkar göra det.. Jag menar, först ta bussen för 50 spänn och sen ryker ju i stort sett en hel remsa hemåt. Men, det vore så skönt att va lite metime hemma.. Åh, jag kan inte bestämma mig.. Dagens i-landsproblem guys! Annars åker jag ju hem imorn, men då i sällskap med mami och Nisse, papo stannar till antingen tisdag eller onsdag, han vet inte än..

Nej, nu ska jag ut och sola lite, dricka en påskmust och försöka fatta ett beslut. Jag återkommer senare! Kissmjau!

Anyone for tennis?

Okej, hurrni, ikväll har jag hittat mitt spel, ett spel som jag regerar big time. Jag och Nisse har nu suttit och spelat Uno i nästan två timmar och vill ni veta utgången? Klart ni vill, jag vann, med 10-5! Fattar ni? Om allt i mitt liv bara skulle lägga sig ner och dö, då har jag iaf Uno kvar. Jag regerade! Jag vann, jag är sån, vinnare. Madden förstår. Nåja, jag ville bara informera er om denna baravad, så, om ni någon gång känner er ensamma och nedstämda - ring mig så spelar ni, visserligen får ni bara en örfil som viskar förlorare i ert öra, men, lite sällskap och spel är ju kul iaf.. Nu ska jag borsta mina otroligt snygga tänder (ni ska få se dom någon gång) sen ska jag gå och sova! Vi hörs imorn igen! Kissmjau!

Billiga bilister..

Alltså, ja, dagens "You! ffs!" riktar sig återigen till er bilister som jag vet inte, föddes med ett öga rött.. Jo, här på landet finns det ju ganska många små grusvägar, och ja, det borde väl några veta om, iaf, typ, Johan, Lillen och ja, ni vet, dom som bor och rör sig på landet. Hur som, det är typ omöjligt att få möte på dessa vägar men om det nu skulle ske endå, så kan ju ena bilen stanna till på gränsen till diket och den andra smidigt köra förbi. När detta sker så förväntar man sig ju en lite nick eller vink som tack för att man stannade och gjorde detta möte möjligt. Men, så finns det en del rötägg som bara ser sura ut och inte ens orkar nicka vänligt till en. Nej, enligt dom är det mitt fel att vägen är så smal, och det är mitt fel att jag valde att köra just den vägen. Därför är det ju inte mer än rätt att det är jag som flyttar på mig. Nej, skärpning! Bilister, möter ni mig på en smal jävla grusväg, vinka då och tacka för min vänliga gest.


YOU! Wave ffs!

Ever heard of aktiv snösmältning?

Jag och Nisse står verkligen i här på landet. Jag har rensat rabatterna (det är min otroliga ålder som börjar ta ut sin rätt..) och Nisse har hållt på med aktiv snösmältning. Aktiv snösmältning går till så att man smular sönder snöhögar och sprider ut den söndersmulade snön på gräsmattan, i ett tunt lager. Då smälter det bort och gräsmattan får en shysst bevattning. Nåja, Chilli har lekt rövare hela dagen så hon har gått från att va en vit hund till att va en brun hund. Stompe däremot, han ligger bara och solar sig, han tänker beach 10, helt klart.

Idag ska jag baka, vet inte om jag skrev att jag skulle gjort det igår, det blev iaf inte av. Jag va alldeles för trött. Men idag, idag blir det av. Det blir chokladcupcakes, med chokladfrosting. Hoppas det blir gott, annars börjar jag gråta. Eller inte.

Well well, jag vet inte riktigt om jag vågar köra en "You! FFS!" idag. Jag vill ju inte skrämma bort er, trogna läsare..

Nej, nu tjatar mamma på mig att vi ska leta efter tussilagos, och då är jag ganska säker på att vi inte kommer hitta några eftersom snön fortfarande ligger i dikena. Men, vi får se. Kameran följer med och som sagt får ni se bilderna när jag kommit hem till stan igen. That´s that, och btw, jag tror det blir en "You! FFS!" lite senare idag. Men, hej för nu!

Ny kategori och nya klagomål..

Yes, ni läste rätt, nu finns det en ny kategori här på min fin fina blogg. Den har kommit till då jag nu på sista tiden hittat massor av saker att klaga på, och guys, det är ju faktiskt min blogg så jag får ju klaga så mycket jag vill. Och nu till dagens klagosång.

Detta är riktat till alla er småbarnsföräldrar, ja, juste, ni som har typ 2-3 åringar. När man exempelvis, som jag gjorde idag, sitter på ett pendeltåg, är fett trött och inte riktigt orkar med alla människor som finns. Då, då finns det dom som vill spä på den hemska dagen ännu lite mer. Här har man precis gått på tåget/tunnelbanan/bussen/whatever och hittat en ledig fyra, NICE! Det är lugnt och skönt, inte alls så jobbigt som man trodde att det skulle vara. Men då, vid nästa station, då kommer el barnfamiljo på tåget. Dom kollar runt och visst, även om jag tar fram min allra ondaste blick och ser riktigt jävla förbannad ut, väljer dom att sätta sig vid min fyra (fast att det finns en helt tom fyra lite längre bort). Självklart ska barnet sätta sig mittemot mig och sparka med sina leriga och hemska skor mot mina svarta och nytvättade leggings. Jag ger ms. skitjobbigmamma en mördande blick utan att få respons. Min dag har precis blivit den värsta i mitt liv, so far. Nej, jag är inte bitter, bara lättstött när det gäller tågresor. Barn bryr sig heller inte om dom råkar taffsa på dig, eller tar tag i dig om dom tappar balansen eftersom dom inte kan sitta stilla, okej, kul för dom men jag, jag bryr mig. Nej guys, missförstå mig rätt, jag hatar inte barn, jag bara ogillar dom starkt, men än mer deras oförstående föräldrar som tycker att deras barn är gudomligt och bara urgulligt. Det gör inte jag, ett barn på ett pendeltåg är ett litet monster. Så, kära barnfamiljer, ser ni mig, sätt er för fan inte vid min fyra.


YOU! STAY THE HELL OUT OF MY FOUR!

Men nu till något helt annat. Imorn ska det firas lite påsk här på landet. Hela familjen är faktiskt här, alltså, jag, mami, papi, Nisse, Chilli och Stompe. Det var typ skitlänge sen vi var här samtidigt! I like it, I like it a lot! Men nej, nu ska jag gå och baka lite cupcakes tills imorn. Så vi hörs då, imorn alltså, och då med en lite gladare ton i inlägget. Och hurrni, jag vet att det är dåligt med bilder på min vackra nuna just nu, men, min lilla lap fungerar inte här och den här datorn är typ 100 år gammal. Hoppas det är okej, sen kommer jag ju hem nästa vecka, och då blir det bättring! Kissmjau guys!



En morgon god..

God morgon mina vänner, nu har jag precis vaknat här och ja, jag känner mig ganska fräsh faktiskt. Just nu har jag gosat med Sugar & Spice, två jättesöta kissekatter som bor här. Dom är faktiskt lika gamla som Stompe - coolt.. Nåja, jag är faktiskt lite hungrig så jag tror det får bli en korv i gnesta, inte nyttigt, men mättande! Nej, nu ska jag ta en frukt, så vi hörs senare guys!


Hos Lillen o:co

Hej vänner, kvällen tog en undlig vändning så nu står jag i Tullinge, hemma hos lillen och ska spela fyra i rad. Jag antar att jag uppdaterar imorn, för nu blire lite fest, spel och roligt sällskap! See ya guys!




Fortfarande på landet..

Hey Guys!
Äntligen fungerar internet, även om det är väldigt väldigt lååångsamt.. Nåja, man ska va glad för det lilla! Just nu har jag på Glee i bakgrunden, med sista avsnittet, det är väldigt bra låtar med i just det. Tycker jag iaf. Men, back ro reallity. Det har det ju blivit problem med min flygvärdinnekurs, och nej, jag kommer inte gå den i Göteborg, det finns inga som helst möjligheter för det. Så jag hoppas hoppas hoppas så mycket Exchange jobbet. Jag vill verkligen! Sen kanske jag kan gå kursen i höst istället. Jaja, den som lever får se.

En annan sak som jag måste klaga på, och denna gång riktar sig klagomålet mot er som innehar ett körkort. Ni vet att man kan gena lite i kurvor på landsvägen, men, BARA om det är fritt. Annars inkräktar man ju på den mötandes körfält.. Detta hände mig i Tisdags när jag skulle lämna madde i gnesta, och det var några cm ifrån en krock då just detta inträffade. Han som mötte mig genade i kurvan och alltså in på min fil, så att det blev vääldigt trångt. Fort körde han också. Så hurrni, kära bilister där ute, stay the hell out of my space!


As I said, stay the hell out of my space!

Nu ska jag ta en liten.. sitt i solen! Hörs sen, jag lovar!


P.S. Starbucks mangosmoothie är den godaste som finns! D.S.

RSS 2.0