2 days to go..

Sen har jag semester! Yey me! Tyvärr varar den bara tom 4 juli, sen är det back to basic igen. Men oj va jag ska njuta av dom här 10(!) lediga dagarna! Idag trillade det in pengar på kontot också, det gillar vi. Nåja, det här inte hänt så mycket sen sist faktiskt. Jag har ju bara jobbat och så. Hmm.. juste, 28 juni närmar sig också, spännande va! Jag är jättetaggad! Nej, nu bär det av mot jobbet igen, pusshej.

På jobbet guys!

Hey guys.. jag sitter på jobbet och jobbar. eller? haha.. nåja, jag va ju på bröllopet igår och jäklar va mycket folk det va! Jag stog med nisse o jakob i kungsträdgården, såg inte ett smack. Men men, jag fick några bra bilder när dom tog emot folkets jubel. För jubel, det var det verkligen. And I loved it! Jag stog och snyftade när dom sa ja till varandra, haha. I'm a nerd, jag vet. Men, vem orkar bry sig liksom? Jag tycker kungahuset har gjort suverän reklam för Sverige! Jag gillar verkligen kungahuset, och kungen, han är för härlig. Haha!

Idag jobbar jag 10-21, det är 11 timmar - betalt! Me like! Nu är det snart bara 4 timmar kvar, sen blir jag hämtad av världens bästa papo! Och imorn äre som vanligt 12-21, men bara tom torsdag, för, på fredag börjar min semester! YEY! Och juste, den 28 juni närmar sig, vad är det jag ska göra egentligen? Puss på er!




Bröllop och stan

Hey guys, jag är fortfarande sjuk, men jag och mamma ska alldeles strax ta oss in till stan inför brölloppet, jag tycker det ska bli jättekul! Nåja, hunden ska med också, och hon ska ha sitt rosa halsband dagen till ära. Jag själv, jag ser ut så här:

Ganska enkel.

Jag är lite hungrig.. kanske ska man äta en bar innan vi drar? jag får se. Vi hörs senare guys. Pusshej

du vet vem det är.. del 2

Jag fortsätter att skriva, jag vet inte hur länge ni får följa med, men jaja. what the hell. jag gillar det jag skriver, gör ni det också? nej, svara inte på den frågan. den är för er själva. jag vet inte hur mycket tid jag kommer att ha sen när jag börjar jobba igen (läs söndag). men men, den som läser får se (: imorn blire bröllop, hela tjocka släkten ska in (mami, papo, nisse, chilli, anitha morbror anders o mårten, sofie? rickard?) trevligt skart bli iaf :D yey för monarkin! - jag va ba tvungen.. haha. nej, läs nu!

 

Rummet går i en dunkel färg när jag vaknar. Det är persiennernas fel, jag skulle inte fällt ner dem. Rummet känns instängt och smutsigt, det är smutsigt. Jag har inte orkat städa på veckor. Jag kan nästan se hur dammråttorna flinar åt mig när jag sakta reser mig ur sängen. Huvudet känns tungt,vilket inte är så konstigt efter nattens sömnbrist. Jag ryser till när mina fötter nuddar det kalla trägolvet. Det känns nästan som när man doppar fötterna i sjön för första gången på året. Kallt och ovälkommet. Jag lägger huvudet i mina händer och stirrar på mina tår, kanske skulle jag måla mina naglar, kanske röda, kanske imorn. Jag försöker samla kraft för att resa mig upp. Jag drar en djup suck, reser mig och på något ostadiga ben vinglar jag mot badrummet. Spegeln, som bara har tre hörn (jag råkade tappa spegeln i golvet när jag skulle sätta upp den), visar mitt riktiga jag. Om någon skulle påstå att jag blivit född tjugo år tidigare än vad som står i födelseattesten skulle jag inte säga emot. Mitt blonda hår, som mer går i gult står åt alla håll och blänker av fett. Min hy saknar lyster och mina ögon är grå med röda inslag. Jag ser verkligen hemsk ut. Fortfarande på ostadiga ben vinglar jag ut från badrummet mot linneskåpet, en nytvättad handduk och sen dusch, det var tanken. Halvvägs fram till skåpet får jag syn på något i ögonvrån. Det glimmar till och jag ser det, min mammas halsband. Det är en ljusblå sten, med diamanter som knyter sig som en rosett ovanför. Jag känner hur tårarna trycker på, jag blundar en kort stund, sedan tar upp det från golvet och sätter det runt min hals utan att fundera mer på det. Med bestämda steg går jag vidare till linneskåpet, tar fram en ljusrosa frottéhandduk och kliver sedan in i duschen. Det varma vattnet träffar min trötta hud och en känsla av välbehag sköljer över mig. Jag vet inte hur länge jag står där, en timme? Kanske två? Jag försvinner allt oftare in i mig själv och tiden liksom stannar, jag vet inte om det är ångorna som gör det, eller om det är för att jag slappnar av. Jag kliver ut ur duschen och sveper handduken runt mig. Men när jag möts av den kalla luften utanför badrummet svartnar det för ögonen. Min hand greppar instinktivt tag i dörrkarmen. Krampaktig håller jag i mig i väntan på att det svarta ska försvinna från min blick.


Ida Efraimsson, inbjuden till "The Fest"

Yes, Oskar bjöd in mig till den igår. Det va en mäktig känsla måste jag säga. Det är tydligen årets fest och jag fick först förra året runt den här tiden höra "du måste ha oktober ledigt". Sagt och gjort, och nu ligger den här, inbjudan.
Och i bilder..

What can I say? I'm invited!


du vet vem det är..

Hej guys, nu när jag är hemma och är sjuk måste jag fördriva tiden på något sätt.. så, jag har börjat skriva igen. jag vet inte vart den är på väg någonstans och om det är en bok eller novell.. men jag är nöjd med inledninge.. och den får ni också läsa:

Klockan slog ett och jag la mig på sidan än en gång, jag har tappat räkningen vi det här laget. Sömnen vill bara inte infinna sig inatt. Tre, kanske fyra minuter fortlöper och jag lägger mig på mage igen. Jag inspekterar min ena arm och försöker hitta något nytt, kanske en ny leverfläck. Men nej, armen förblir grå i nattens mörker. Det är konstigt det där, hur mörkret tar bort färgerna som annars är så tydliga. Hur mycket jag än försöker se färgen på min morgonrock, som jag vet är rosa, går det inte. Den förblir ljusgrå och oklar. Trist. Jag trycker till ena knappen på mobilen för att se vad klockan är, 02.30. Det har redan gått en och en halvtimme sen jag hörde klockan slå ett och inte har jag blivit en smula tröttare. Jag prövar att dra ner båda persiennerna och vinklar bort det svaga ljuset utifrån. Oftast brukar jag strunta i det, för, det ger en sån hemsk känsla i magen. Nerdragna persienner, det klingar negativt. Kanske för att jag ofta förknippar det med knarkarkvartar eller sjukhus, eller ohemtrevliga hem. Hem där solen inte får värma soffan i vardagsrummet, eller låta dammpartiklar dansa framför en. Men inatt, inatt blir jag tvungen. Stressen över att inte få en blund i ögonen kryper sakta men säkert över mig. Jag ska upp om bara några timmar, hur ska jag orka? I vårat medicinskåp har vi sömntabletter, men jag vill inte ta en, det va så länge sen jag behövde en, kan jag verkligen vara där igen? Hur gick det till? Varför har jag inte märkt något? Eller är jag bara lat. Ja, så måste det vara, en sömntablett är den lätta vägen ut ifrån en sömnlös natt. Men nej, jag ska klara det här utan en tablett, jag ska somna, nu! Jag lägger mig med ansiktet mot väggen och börjar tänka på mina andetag. Släpp, taget, släpp, taget. Min mamma lärde mig att tänka så för att lättare somna. På inandningen tänker jag släpp, och på utandningen, taget. Men så börjar jag tänka. Vad är det jag ska släppa taget om? Vill jag verkligen släppa taget? Måste jag släppa taget? Mina tankar dansar iväg och idéen om att tänka på andningen är som bortblåst. Nu ligger jag där igen, och klockan är tio över fyra. Om mindre än två timmar ska jag gå upp. Är det ens någon idé att somna? Innan jag hinner fundera vidare stängs mina trötta ögon och mitt huvud får äntligen vila lite.

 

To be continued..


Sjukdomsutbrott!

Japp, inatt klockan tre började min feberyra, och ja, sjukdomen är ett faktum. Jag har varit hemma idag, legat med feber och inte alls mått bra. Jag vaknade nyligen upp från en tretimmar lång powernap så för stunden vill jag inte dö, men men.. blir hemma imorn också, antagligen fredag med. Men på Söndag jobbar jag nog igen, vi får se. Jaja, ligger och väntar på att mami o papo ska komma hem från landet, äntligen får man träffa lilla Chillsson igen<3 Sen har jag tänkt, tänkt och tänkt, jag tror jag vill flytta till USA och plugga. Var ju inne på det i höstas, men kom aldrig till skott, men jo, jag tror jag ska dit, jag tror jag har bestämt mig. Antagligen blir det California eftersom jag har lite släktingar där. Kan va bra, right? Nåja, I'll keep you posted. Nu ska jag snyta mig.


Jag visar inte mitt tryne idag, ser död ut, så ni får lite flygplanskonst* gjord av mig istället.

*Flygplanskonst är konst gjord på ett flygplan, under flygning.

28 juni

Då händer det grejer, det ska ni ha klart för er. Vad, tänker jag fortfarande inte säga, eller, en del vet om det - men ssch! säg inget. Juste, nästa vecka är det midsommarafton! Jag och madde ska ju va med varandra, fler som har planer? Annars är ni hjärtligt välkomna hem hit, till mig, med madden så ska ni se att det blir en oförglömlig (?) midsommarafton! Btw, får vi lön den 24 eller 25? jag menar, midsommar är ju den 25.. hmm, nån som vet? I och med midsommar drar min semester igång - yey me! Så då ska jag passa på att träffa alla jag känner, okej, inte alla kanske, men en del. Vill ni träffa mig? Klart ni vill! Nåja, just nu ligger jag i sängen, redo för som sleepingtime. NICE!


Kolla vilken liten söt skit, Chilli som valp! Haha, så himla söt, var ju bara tvungen att visa er!

Fortfarande halsont och trötthet

Ond morgon guys! Jag somnade runt tio tiden igår - tidigt med andra ord. Känner mig dock inte ett dugg piggare.. Ont i halsen och trött i kroppen. Fuck! Jag hatar att va sjuk! Nåja, ska försöka jobba iaf, i värsta fall får man väl gå hem. Men men, förhoppningsvis orkar jag ta mig igenom den här dagen också, lägga mig så fort jag kommer hem och orka med imorn, torsdag och fredag. Sen är det ju bröllop på lördag, så jag och mami ska ha en mor-och-dotter-dag då. Mysigt! Sen är det back to work på söndag - 10-21! Kill me now! Nej men iaf, så ser det ut. Good to know, right? Well well, ska försöka kladda på lite smink så att folk inte tror att dom kommer fram till en döing (no hard feelings, men det kan va lite läskigt). Jag ger en update senare. Nu - mot sminket! Juste, jag kör på samma kläder som igår, if you don't mind.

Blank och trötta ögon, samma kläder - ja, jag ÄR sjuk..

Halsont och trötthet.

Hey guys. Att jag inte vilade något i helgen visade sig idag.. Jag har fått ont i halsen och trötthet i ögonen. Nja.. inte riktigt så kul. Det är ju liksom bara måndag. Men men, det är min sjuvecka iaf - så jag är lite nöjd iaf.. Nåja, här kommer jag i triss - ganska snygg för att va sjuk om du frågar mig! (:



okej, lite trött kanske, men annars rätt snygg. Min randiga klänning är från H&M, har fastnat för just det - randigt!


I dreamed a dream..

Hey guys..
Jag är trött. sliten. tvekande. splittrad. Ja, jag har en sån dag igen. mina vänner vet vad det är för en dag. Förr hade jag många såna här dagar. Inte nu längre, jag är stark och frisk. Men inte idag. Vet inte vad det beror på, kanske är jag för trött för mitt eget bästa, kanske har verkligheten äntligen kommit ikapp.. Jag vet ärligt talat inte. Hur som helst. Jag är trött. Jag bet sönder en tand igår. Jävla skit. Det är ingen liten bit heller. Jaja.. Just my luck i guess..

Har precis sett "Dear John", bra film. Om man vill gråta, nej men den va bra plus att tatum är riktigt riktigt snygg. Alltså, riktigt snygg!

Snygg!

Modellen på Sommarvägen 1

Okej, ni får en framifrån också, bara för att jag är sååå snäll! Juste, måste bara tillägga att jag och Gustaw har världens skönaste låt. Haha, vi kan den utantill - den fungerar lite som "Marco" "Polo". Okej, internt, jag vet men iaf. Nu - mot jobbet! Pussmjau!

Arkiv X går i bakgruden..

Skatbot på sommarvägen 1

God morgon guys! Idag är det fredag och min sista dag att jobba, eller, jag är ju tillbaka på måndag, men nu har jag snart jobbat 12 dagar i streck varav 2 av dom dagarna va 11 timmars-pass. yey me! I made it! Ikväll kan det bli Fridays med älskade Ida, hon kom tillbaka från sin semester igår! Yey! Nåja, idag bjuder jag på min frisyr, det är ett enda stort skatbo, men jag gillart. Tröjan jag har på mig är ny och från H&M, köpte faktiskt tre randiga kreaktioner i förrgår. Me like!  Juste, vågen visade -1hg från igår. Det gillar vi, allt som är ner är bra! :D Puss på er. Njut av det fina(?) vädret!


Jag sitter på golvet i vardagsrummet - så, cool!

Skatbot på sommarvägen 1

God morgon guys! Idag är det fredag och min sista dag att jobba, eller, jag är ju tillbaka på måndag, men nu har jag snart jobbat 12 dagar i streck varav 2 av dom dagarna va 11 timmars-pass. yey me! I made it! Ikväll kan det bli Fridays med älskade Ida, hon kom tillbaka från sin semester igår! Yey! Nåja, idag bjuder jag på min frisyr, det är ett enda stort skatbo, men jag gillart. Tröjan jag har på mig är ny och från H&M, köpte faktiskt tre randiga kreaktioner i förrgår. Me like!  Juste, vågen visade -1hg från igår. Det gillar vi, allt som är ner är bra! :D Puss på er. Njut av det fina(?) vädret!


Jag sitter på golvet i vardagsrummet - så, cool!

Leoparden finns gömd..

Yes, jag har leopard på mig idag också, men i bh-form.. eller, bandau-form.. Nåja, här är jag idag - randig och trött, nu - mot jobbet!

Jag!

Jag och leoparden..

Hey guys, jag försökte ta någon bild imorse, men det gick inte så bra.. blev ful hur jag än gjorde, men jag gilla outfiten starkt, kommer nog köra på den imorn igen.. det får man väl? nåja, måste sova nu - jobb imorn igen som vanligt.. Puss o kram.

Lagom pigg.. eller?^^

Jag köpte en leopard igår..

God morgon!
Idag är det måndag, men det känns mer som fredag, varför vet jag inte.. hmm.. aja. Jag köpte mig en leopardtröja igår. Jag har alltid varit lite osäker på just leopard-mönster på kläder.. Det kan ha att göra med min förra granne Isa som var psykiskt störd, rökte 100 cigaretter om dan bröt på ryska(inget fel med det, men ni måste få bilden av henne..). Hennes hår va grått och övervikten fanns där. Iaf, hon hade typ alltid något leopardmänstrat på sig. Om det inte var tajtsen så var det tröjan, eller skärpet. Så, min relation till leopard-kläder har alltid varit lite krytstad. Men, igår köpte jag en tröja, och den ska jag ha på mig idag. Ska även ha mina nya kilklackar - även här har jag en krystad relation, men på helt andra grunder. Nåja, vi får se, jag ska försöka hinna fota mig, har ju inte haft någon bild här i bloggen på jättelänge - tråååkigt! I know! Nej, nu måste jag hoppa in i duschen, wish me luck!

Sveriges nationaldag!

Juste, kom just på att det är Sveriges nationaldag idag, så, grattis Sverige! Puss


Jobb, jobb och jobb..

Hey guys! Nu är jag inne på min sjunde dag i rad på jobbet.. Jobbade ju 10-21 igår, samma sak idag. Sen jobbar jag 12-21 hela nästa vecka! Jag kommer dö, känns det som iaf.. nåja, idag jobbar jag med Sara och Ferdi - mina heltidskollegor - inga extra. Skönt(: Vad har jag mer som jag kan berätta.. hmm.. Jo, jag och madde ska göra något kul på midsommar - typ grilla, dricka gott, bli stupfulla och äta max klockan 4 på natten.. haha. kanske inte , men vi ska iaf fira midsommarafton tillsammans <3. Nu har jag bara 10,5 timmar kvar tills jag får gå hem.. Lönen blir iaf saftig - och det gillas. Sen kommer ju skatteåterbäringen nästa vecka. Money money money, must be funny, in a rich bitch world.. aaaAAaaaAAaaah! Nåja.. cambridge går fortfarande bra, har inget sug efter mat/godis/läsk what so ever. Så det är skönt. Skönt att gå ner ocks¨å - varje dag! Juste, imorn ska jag till min konsult också - måste handla mat liksom.. Galet, jag vet. Nåja, jag tackar mina chefer som låter oss surfa på arbetstid - ja, så länge vi inte har några kunder! Det räddar många timmar.. nej, nu måste jag jobba.. Puss o kram, ses på stan!

I've got something going on..

Vad det är, det tänker jag inte säga förns det är klart, eller ännu hellre gjort. Spännande va? Alltså, igår va en helt galen dag på jobbet - hann inte surfa nånting! Då är det mycket folk! När jag gick hem kl. 19 så hade vi haft cirka 500 kunder. Hoppas att det inte är lika mycket folk idag, man blir helt slut. Pengar pengar pengar. Det är allt jag tänker på numera. Typ. Ikväll blir det hem fort som fan och ner i sängen. Jag somna halv elva igår - vilket är rätt tidigt för mig, men ändå va jag skittrött imorse. Helt galet! Nåja, Cambridge går fortfarande bra, även om jag hade en svacka i helgen.. Men nu är det back to normal och vågen visade på 3 hg neråt från igår - det gillar vi! Nej, nu måste jag borsta mina tänder.. Puss på er!

RSS 2.0