Living on the edge

Jahapp.. då har jag inte en ledig helg förns om en månad.. Fuck!

Grattis till mig!

Idag blir jag 22 år! WOOOOHOOOOOOO!


Favorit i repris!

Och glad alla ♥ans dag!

Att leta lägenhet..

..Är inte det lättaste att göra.. Kanske borde man anlita en mäklare?



Är: på jobbet..


Hujanamejen

Vilket väder hurrni!!

Stack iväg mot jobbet redan klockan åtta för att hinna i tid, och det gjorde jag! Klockan nio entrade jag skärholmen centrum. Hurray! Nu sitter jag här med huvudvärk och en önskan om att det ska sluta snöa och att våren ska ta sig fram!

Vad det gället väskan så har jag fått hem den! Lika snygg som jag drömt om. Det är verkligen en dream coming true att få ha en egen äkta Balenciaga. Just det här att den är äkta liksom. I Thailand var det ju fullt med kopior som verkligen var fina men som kostade en 3' sek. Och jag bara kände att näää. Ska jag ha en ny väska ska det vara just en äkta, oavsett om den är från Åhlens, H&M eller just, Balenciaga. Det är mycket roligare och tro mig, man köper inga nya väskor efter en sådan investering. Sedan jag köpte min Louis Vuitton 2007, har jag köpt två väskor till. Och den ena från H&M och den andra från Findig (en väskaffär i Thailand). Man liksom jämför alla väskor man ser med den man har och tänker "kommer jag använda den här väskan lika mycket som den jag har nu?" och "Min väska jag har uppfyller redan allt och lite till som den här väskan inte gör". Därför blir det inte mycket nya väskköp. Därför sparar man faktiskt pengar på att köpa en dyr, eller, ja, man går iaf inte minus.

Sen tänker jag också att när människor köper konst, köper jag väskor istället, när folk utövar en sport, köper jag väskor istället osv.

Varför jag skrive detta är för att slippa få frågan "men HUR kan du lägga så mycket pengar på en väska?" och "Jag skulle ALDRIG köpa en så dyr väska". För att få höra sånt när man själv är jätteglad för sin väskinvestering, det är faktiskt inge kul. Istället ska man glädjas med personen. Sen får man ju självklart tycka att det är onödigt osv. men gärna då för sig själv.

Nu låter jag som en bitterfitta men hey, det får man ibland ;)

Pussmjau.

Grattis lilla mamma!

Idag säger vi grattis till lilla mamma som fyller 59 år! ♥

Intet nytt på väskfronten..

Väntar på min väska, vill ha den nu! Fast såg hos DHL att den landat i Sverige imorse, så den borde komma till ett uthämtningsställe idag, fast då lär jag få avin imorn.. rackarns! Jaja, den som väntar på nått gott väntar alltid för länge. Kul ska det bli iaf!

Är: på jobbet..

Grattis lilla pappa!

Idag fyller världens bästa pappa 65 år och blir härmed ålderpensionär! GRATTIS!


SKÅL! (:

 

Grattis till världens finaste Madde också! 23 bast! ♥


Hur jag reste i Thailand..

.. För den som undrar..

Dag 1: Arlanda - Vienna - Bangkok - Surat Thani
Dag 2: Surat Thani - Koh Phangan
Dag 3: Koh Phangan - Koh Samui
Dag 4: Koh Samui
Dag 5: Koh Samui - Koh Phangan
Dag 6: Koh Phangan
Dag 7: Koh Phangan - Koh Tao
Dag 8: Koh Tao
Dag 9: Koh Tao
Dag 10: Koh Tao
Dag 11: Koh Tao
Dag 12: Koh Tao - Surat Thani - Bangkok
Dag 13: Bangkok - Phuket (Kata)
Dag 14: Phuket (Kata)
Dag 15: Phuket (Kata)
Dag 16: Phuket (Kata)
Dag 17: Phuket (Kata)
Dag 18: Phuket (Kata)
Dag 19: Phuket (Kata)
Dag 20: Phuket (Kata) - Phuket (Patong)
Dag 21: Phuket (Patong)
Dag 22: Phuket (Patong)
Dag 23: Phuket (Patong) - Koh Phi Phi
Dag 24: Koh Phi Phi
Dag 25: Koh Phi Phi
Dag 26: Koh Phi Phi
Dag 27: Koh Phi Phi
Dag 28: Koh Phi Phi - Bangkok
Dag 29: Bangkok
Dag 30: Bangkok - Vienna - Arlanda

Mycket resa var det.




B som i Balenciaga

Hej alla glada!

Nu sitter jag på jobbet och Thailandsresan känns som flera år sen.. Men men, så är det när man kastas in i verkligheten igen. Hur som helst har jag gjort en investering. Jag har köpt en ny väska! Sedan tidigare har jag ju min Louis Vuitton Speedy 35, eller 40. Men nu, nu har jag införskaffat en Balenciaga! Den är jätterosa och jättejag. Antar att många tycker att: köper man en svindyr väska så köper man väl inte en rosa, nej, man ska köpa en brun eller svart som kan användas till allt.. Fast jag tycker att det är kul att ha en svindyr väska som faktiskt inte är svart eller brun. Dessutom har jag ju min Louis Vuitton redan. Den här nya väskan blir jättefresh till sommaren och våren. Kommer bära den till mina nya Jeffrey Campbell skor. Visar er när tillfälle ges. 

                                                               




                                                                   
Här är iaf min nya älskling. Min alldeles egna Balenciaga. Får hem den på måndag eller tisdag nästa vecka - beställde den från mytheresa.com som säljer massa fina märkeskläder, skor och väskor.

Pussmjau!



RSS 2.0