Söndagsångest?

Hej guys!
Hoppas allt är bra med er. Jag har precis suttit och sovit en sväng i vår oh så sköna fåtölj här hemma. Ganska skönt, men jag vet inte varför. Jag menar, gick upp vid elva idag, så, lite konstigt att jag är så trött. Nåja, hur som helst är det söndag idag, och jag har sex dagars jobb framför mig. Men, förhoppningsvis går det fort. Imorn bitti ska jag till gymmet och träna en sväng. Dock har jag inte bestämt mig om jag ska byta om där och sticka till jobbet eller om jag ska gå hem och byta om där. Hmm.. nu ska vi tänka, eller ännu hellre, vi gör ett shema för mig imorn.

06.30 Telefonen väcker mig. Trycker på snooze.
06.40 Telefonen ringer igen. Stänger av snooze.
06.45 Kliver upp, antagligen väldigt trevande.
06.46 Klär på mig träningskläder.
06:55 Mot gymmet!
07:05 Framme vid gymmet!
07:10 På löpbandet..
08:10 In i duschen.
08:49 Går från gymmet mot tunnelbanan.
Resten vet ni.

Med andra ord får jag fixa mig på gymmet och med andra ord måste jag packa en träningsväska redan ikväll. Man, får se om jag kommer orka det här.. men jo, jag måste! Jag och Oskar, som jag ska till thailand med, har en tävling. Vi ska springa i en timme på löpbandet, jag på 10 km/h och han på typ 13,14 km/h eftersom han är kille. Den som vinner (den som pallar trycket) kommer få 1000 THB (Thaibath för den som inte kan förkortningen). Så jo, jag ska komma upp imorn och jag ska springa häcken av mig, bokstavligt talat;)

Nej, ska gå och packa nu, så vi hörs imorn! Pusshej!




Fredag och minus ytterligare 0.4 kg på vågen

Hey guys. Hann inte blogga imorse.. Jag lyckas jämt få det stressigt på morgonen, jag fattar inte varför! Nåväl, sitter på jobbet och försöker få en kontroll på en pvxl, men nordea är ju tyvärr sveriges segaste bank. Speciellt när det är löning. Dom är typ på fikarast dom som jobbar. Aja, idag är jag bossen här, och det går ganska bra faktiskt. Var ju ett tag sen jag va det så jag visste inte om jag skulle komma ihåg hur man gjorde allt. Men hittills har jag inte glömt något. Sen går tiden ganska fort när man är boss, har ju mer att göra/tänka på. Snart är det helg också, riktigt skönt. Me like!

Till lunch idag blir det kycklingsoppan igen, den är liksom en smula godare än grönsakssoppan. Och lunch har jag om ungefär en timme. Men det är okej. Har ju som sagt med att göra idag. Nej, måste jobba. talk to you guys later.






 

 





Oh my god!

Hey guys!

Alla som trodde att dollarn skulle gå ner idag hade fel fel fel, för den gick upp upp upp! Om typ en timme har jag lunch och idag blir det kycklingsoppa! MUMMA! Måste dricka vatten också, glömde göra det imorse, glömsk som jag är. Nåja.. Jag målade mina naglar på t-banan imorse, det gick sådär. Ganska mycket utanför faktiskt. Men, jag kallar det konst, då blir det ju okej! Eller?

Okej, nu har jag haft lunch faktiskt. Jag hade inte tid att skriva klart förut, så jag gör det nu istället. Men, bättre sent än adlrig hey? Snart är det bara tre timmar kvar, sen får jag gå hem! Yey! Och guys, jag har riktigt ont i huvudet.. Aj aj. Nej, jag bloggar kanske när jag kommit hem. Så, until then, bye!








Ont i nacken och minus 0,5kg på vågen

morgon guys, sorry för dålig update igår men det va faktiskt rätt mycket att göra på jobbet.

Nåja, vaknade idag med ont i nacken, vet inte varför, men det är väl sånt som händer.. Har precis ätit frukost här - varm vaniljsoppa med äpple och kanel (Cambridge hallå!). Mättar magen riktigt bra faktiskt, ska dock dricka ett stort glas vatten också, men jag gör det när tänderna ska borstas. Så, vad händer idag då? Inte mycket, jobb 10-19 som vanligt och sen hem till tvn. Sätter min fot hemma runt åtta tiden - ja, det tar en timme för mig att komma hem. Lite segt men you know, vad ska man göra?

Har redan gått ner 0,5 kg, dock är det mesta vatten, men kul iaf. Alltid roligt när det är neråt på vågen! Nej guys, hinner inte skriva nu, måste sätta fart här hemma - ska gå om 20 minuter senast!


That's me today!



Idag vänder veckan, idag är det Onsdag!

Hey guys, sitter och äter frukost just nu.. klottrar lite i min dagbok också, ja, jag skriver dagbok. And I love it! Jag skrev typ fyra sidor på väg till jobbet, där jag sitter nu. Kan ju säga att jag drack en kopp varm choklad till frukost (cambridge choklad menar jag då såklart). Det va faktiskt riktigt gott! För, det är rätt bra med cambridge, man kan värma alla soppor. Det är liksom lite godare då. Nåja, idag börjar jag på riktigt med cambridge - måndagens start blev ju förstörd iom nisse födelsedag samt gårdagen när vi firade igen. Men nu är jag igång och känner mig riktigt taggad.

Till lunch blir det grönsakssoppa, mums! Det enda jobbiga med cambridge är att man måste dricka så mycket vatten hela tiden. Jag är superdålig på det. Shit, vi ligger precis mitt emot en restaurang här och folk sitter redan och äter lunch, lite tidigt kanske? Dom flesta är typ byggarbetare av någon konstig anledning.. men dom börjar ju jobba så tidigt, hemma börjar dom borra runt sju. Ni får en egopic på mig ikväll, har ingen nu.. eller, kanske kan leta fram någon i arkiet..


 Yeah, den här fick det bli!

                                                                                              




 


Grattis Nisse!

Idag säger vi grattis till världens bästa storebror Nisse som fyller 24!

Grattis!

Btw, är vi nå lika tycker ni?


Ida eller Nisse?


Thailand Thailand Thailand

Hey guys, snart har den här tisdagen också gått.. Me like! Jag sitter här och drömmer mig bort till Thailand. Som jag längtar till den 28 december 20,25 (när flyget lyfter). Så himla härligt! Lite kul: jag skickade sms till Oskar (som jag ska åka med) i söndags och skrev: "Nu är det bara 100 dagar kvar tills vi ska åka". Som svar fick jag "wiiiie, 100 dagar och 7 minuter". Vilket stämde. På pricken. Sånt gillar jag, koll på läget liksom.

Har ni tänkt på att det börjar bli mörkt ute nu? Alltså, både på kvällen och på morgon. När klockan ringde 07,00 imorse trodde jag att hon va typ fem på natten. Men icke, sen sjöng jag och mamma för nisse, som snabbt somnade om. Huvudsaken är att vi gjorde det!

Nej, nu blire lite harpan den sista en och en halvtimmen. Hörs hemma. Pusshej.


Mmm, snart går jag här igen.. <3


Lista på jobbet

10 FAVORITER
Färg:
Svart och Rosa
Mat: Lasagnen igår!
Band: Inget band direkt men gillar Oskar Linnros just nu.
Film: Dear John
Bok: Oväntat besök på Star Street (nu på svenska)
Sport: Gymmet
Årstid: Vinter
Veckodag: Fredag
Glassmak: Rocky Road
Tid på dygnet: Kvällar

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Ganska glatt men en aning trött.
Smak: Snygg
Kläder: Leggings och ljusrosa overzise tröja från H&M Garden, över den en vit jobbskjorta med gul scarf.
Bakgrund: Rix fm
Nagellack: Avskaft svart med lite glitter
Tid: 13.50
Omgivning: Tre arbetskollegor och räkningsbetalande kunder.
Irritationsobjekt: Kunder som säger "Jag har bråttom" när man räknar pengar.


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Skulle jag aldrig göra.. or would I?
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på tv: Japp, allsång på skansen 2009
Kysst någon du inte känner: Självklart!


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Elli och Madde
Du tycker om: Mina nära vänner 
Du inte gillar: Hmm.. en på mitt förra jobb, skulle nämna namnet men kommer inte ihåg det!


2 VAL
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Höst


1 ÖNSKAN

Att vinna på trisslott



                                                                                          




Me and the hairdue..

God morgon! Här har man vaknat upp till en ny dag och till nio nya timmar på jobbet. Men what can i say? I need the money efter att ha betalat turkiet och thailand. Det svider i fickan.. nåja! Har inte jättemycket tid till att blogga så här på morgonen. Jag får alltid stressa till tunnelbanan. märkligt! Nej guys, det kommer ett grattisinlägg här lite senare (Nisse fyller ju 24 idag). Så håll utkik! Nu ska jag sminka mig och äta frukost! Sound great ha?


Jag är lika trött som jag ser ut!


@ home

Yes, äntligen hemma, eller, okej, jag har varit hemma i en timme typ men har stått och lagat mat, det blir lasagne, eftersom att nisse fyller år imorn. Ja, jag kommer äta en bit också så är i början av min diet, men hey, man kanske ska mjukstarta lite? ett mål vanlig mat om dan eller nått? nej, jag lurar mig själv, men det blir så här idag och imorn. Just so you know!

Förresten, jag kan inte hacka lök, och inte pga av att jag inte kan hacka men mina ögon blir helt förstörda. Både mamma och nisse sa "OJ!" när dom såg mig; kolla själva hur mitt ena öga blev:

Lite smokey eye style..?

Nej, nu ska vi kolla på 30 rock och njuta av att man inte är på jobbet. Dagen idag gick jäääättelångsamt. Verkligen, jag lovar! Men vi hörs imorn guys! Pussmjau

@ work

Så himla irriterande, jag hade skrivit ett skitlångt meddelande och så kom jag åt en knapp så att allt, ja allt försvann! Jag blir gaaaaaaaalen! Aja, jag orkar inte skriva om allting, men, det handlade typ om att Nisse (som fortfarande är min storebror) fyller 24 år imorn och jag har ingen aning vad jag ska ge. Nåja, nu ska jag försöka va lite aktiv här på jobbet. Kan ju säga det att jag redan är hungrig, och det är lite konstigt eftersom jag inte ens brukar äta frukost. Jag tror det är något medel i cambridge som gör att man blir extra hungrig eller nått.

Aja, later.

Måndag och ny start!

God morgon guys!

Idag har jag vaknat på en helt ny sida. Min ego sida. Yes Yes Yes! Så jag har sminkat mig och känner mig riktigt snygg faktiskt. Ska även börja med Cambridge idag igen. Förhoppningsvis klarar jag av ren kur (dvs. bara soppor) men annars har jag bars utifall att jag skulle få cravings för något sött - jag kan ju inte gärna äta upp mig själv liksom. Så jag startar denna morgon med en vaniljshake. Och juste, det är pga madde som jag börjat blogga igen, hon ville det och hennes vilja är min lag. Typ. En sak till, om 99 dagar drar jag till Thailand i en hel månad. Sug på den! Nej, nu måste jag till jobbet, så vi hörs ikväll! Pussmjau

Egopic!


New beginning!

Imorn händer det grejer här guys. Be ready! :D

Så vare måndag...

Måndag! WOHO! Ny vecka guys! YESSSS!

Eller? Nja, känns sådär.. aja, jag har iaf en grej inbokad i helgen. eller nej, två förresten. Jag ska 1. tvätta! 2. Gå på en visning på söndag innan jobbet. Me like! Sen måste jag typ packa på torsdag (måndag för er vanliga människor). Så himla jobbigt att packa tycker jag, fast iof är det lättare än att packa upp. Jag kan redan nu lova er att min resväska minst kommer stå en vecka innan jag packar upp den. Det är alltid så. varför vet jag inte.. Kan det va ångesten över att semestern är slut som gör att man inte vill packa upp? Det känns ju så.. Fintio liksom. Man, min blogg är inte direkt rolig nu, inga biler, inget kul, ingenting. Men det ska bli ändring! I promise! Eventuellt följer min lilla lap med till turkland. Så då blir det väl bilder och uppdateringar därifrån, som i Thailand ni vet. Yeah yeah, nu ska jag lägga lite harpan.. Pusshej


Torsdag idag..

Hey guys!
Allt bra med er eller? Jag har en sån där lite halvdålig dag.. Varför vet jag inte riktigt, eller, jag vet, men vill inte att det ska vara så. Om ni förstår vad jag menar. Vid den här tiden förra året mådde jag inte alls bra, jag va så sjuk som jag aldrig varit förut. Då trodde jag aldrig att jag skulle bli frisk, men det blev jag. Tyvärr väcks många känslor till liv när jag känner kylan som ligger i luften. Den här höstiga känslan. Jag saknar att köra bil. Det var min fristad förut. När jag körde kunde jag inte tänka på så mycket, bara vägen jag hade framför mig, hastigheten och musiken som spelade. Jag saknar den känslan. Jag bodde ju på landet med pappa vid den här tiden. Lägenheten i stan åt liksom upp mig, så det fungerade inte. Pappa är en stor person och jag älskar honom så mycket, han var min.. ja, vad ska man säga, han var min ryggrad förra hösten. Det va han som höll mitt huvud över vattenytan. Utan homom hade jag varit förlorad. Kanske. Jag vet inte.

Aja, jag är FRISK! Yey, men det är klart, kanske är det som med missbruk, relaps, ni vet, återfall.. fast i mildare form. Känslorelaps. Typ.

Fick dock ett väldigt uppiggande sms från a. Humor på HÖG nivå kan jag meddela.

Förresten, vet ni om det är mc. jackson som sjunger "my feelings for you, tell me cant you feel it?" Väldigt likt iaf.
Kanske skulle man ta och jobba lite, tre timmar kvar nu.. YES! Imorn är det Fredag också, me like! Inte för att det kommer kännas som det. Jag, Oskar och Mathias kom fram till detta: eftersom jag jobbade i söndags ligger jag före alla andra med en dag, så egentligen är det fredag för mig idag, och imorn äre måndag. För Oskar som började jobba idag är måndag för. Mathias som började jobba i måndags äre vanlig torsdag för. Förvirrande? Just a bit.

Nu ska jag surfa lite.. Pusshej

9 dagars jobb på g..

Yes, har jobbat sen i söndags.. Och kommer jobba tills på måndag. Sen på Tisdag bär det av till Turkiet faktiskt. Jag trodde inte det skulle bli någon utlandssemester för mig den hät sommaren, men ack så fel jag hade. Jag och Elli ska va borta en vecka i turkiet, alanya. Så härligt! Det är tydligen jättevarmt där nu, med jag gillare, det är ju typ vinter här liksom.. i vilket fall kommer det va det när vi kommer hem! Sen är det tillbaka till jobbet, men nej, det behöver jag inte tänka på nu! Yey me! Men innan vi är där kommer jag jobba massor! iof är det bra för lönen. Kan ju säga det att det är väldigt lite kunder här.. Nåja, undrar vad jag ska hitta på för kul ikväll då, ingenting i guess.. Eller så går jag på bio, själv, men hur nördigt låter inte det ra? Ganska så.. Men Toy Story 3 lockar väääldigt mycket. Om du, du vet vem du är läser min blogg just nu, kan vi inte gå ikväll? Vooore ju så kul! Dessutom är jag lite sugen på godis, från caramella. Mmmm! Nej, skärpning, du går ju på diet! Juste ja, jag bara börjar skriva till mig själv, störd tjej alltså.. haha. nåja, humorn är väldigt låg just nu känner jag.. Om det ens är humor. Det är frågan..

Hm.. jag va och tränade igår faktiskt. Gick inte alls bra, men jag va där iaf! Man ska se det positiva, eller hur guys!? Sen lagade jag, Oskar och Mathias en hejdundrande god middag. Lövbiff, som iof va jätteseg, värsta goda potatisgratängen (första gången jag gjorde en faktiskt), beasås, sallad med jättegod dressing, och stekt baguette med skagenröra. Till detta drack vi cider. Det va verkligen supergott! Blir sugen bara jag tänker på det.. Mums! Herregud, nu har jag suttit och knappat på det här inlägget i typ.. 1,5 timmar, skitlänge med andra ord! Nåja, nu ska jag.. ehm.. gå och kissa tror jag. ja, det ska jag göra. Talk to you later guys!

Pusshej!

RSS 2.0